Cortina 2021

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Cortina fietsen 2021

Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets of e-bike ben je bij Fiets-Exclusief aan het juiste adres! Fiets-Exclusief is de online fietsenwinkel met een groot aanbod aan fietsen, e-bikes en accessoires.
De sterke, betrouwbare en mooie fietsen van Cortina vind je terug in onze collectie Cortina fietsen 2021. Cortina is een van de Nederlandse topmerken. De Cortina fiets heeft verschillende uitvoeringen, zoals de elektrische fiets (e-bike), stadsfiets, transportfiets en moederfiets. Daarnaast zijn er fietsen voor dames, heren en voor kinderen.

Cortina E-Bike 2021

De vraag naar elektrische fietsen neemt de laatste jaren enorm toe. De e-bike is vooral gunstig op korte tot middellange afstanden. Je bent dan vaak sneller met de e-bike dan met de auto. De Cortina elektrische fietsen zijn dan ook in 2021 niet meer weg te denken. Naast de nieuwe collectie Cortina E-bike fietsen 2021, zijn er verschillende Cortina e-bike fietsen beschikbaar. Zo hebben we de Cortina E-Common, Cortina E-U4 en de Cortina E-Foss.
De meeste Cortina e-bikes hebben een accu met een maximaal bereik van 170 km (750 Watt). Bij een gemiddelde snelheid (18-21 km/uur) kun je tussen de 90-120 kilometer rijden met deze accu. Tevens hebben de meeste Cortina e-bikes een middenmotor en Shimano versnellingen. Er zijn ook andere uitvoeringen beschikbaar met een beltdrive en een maximaal bereik van 135 km (500 Watt). Hoe hoger de accu, hoe langer je met de e-bike kan rijden zonder hem op te hoeven laden. Daarentegen duurt het ook langer voordat de e-bike opgeladen is. Door het ruime assortiment aan Cortina e-bikes zit er voor elke fietser wat tussen!  

Cortina fietsen 2021 testen bij het Fiets-Exclusief Experience Center

Mocht je na het zien van al deze mooie Cortina fietsen twijfelen tussen meerdere modellen? Dan kun je langskomen in het Experience Center in Alphen aan den Rijn of de Fietsenwinkel in Leiden om de fietsen zelf te zien. Hier kun je zelf ondervinden hoe de Cortina fietsen zitten, fietsen en sturen.
Zo kun je kijken welk model het beste bij je past. Onze specialisten zijn aanwezig die je kunnen adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze. Al onze fietsen worden 100% rijklaar geleverd. Uiteraard is afhalen ook mogelijk!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.