Freebike fietsen

1 product

1 product

Een Freebike e-bike kopen?

Met een elektrische fiets van Freebike weet je dat je een fiets in huis haalt die met hoge kwaliteit gemaakt is. Het nieuwe Nederlandse en innovatieve merk Freebike werd in 2017 gelanceerd op het gebied van e-bikes. De elektrische fietsen van Freebike staan bekend om de uitstekende framekwaliteit. De Freebike elektrische fietsen zijn voorzien van A-merk onderdelen. Freebikes hebben de optimale combinatie van de accu en de motor, passend bij elk fietsmodel.

Bekende Freebike elektrische fietsen

In het assortiment van de Freebike elektrische fietsen zie je een aantal verschillende modellen die hieronder worden weergegeven;

  • Freebike Harlem 2021 (voor zowel dames als heren beschikbaar)
  • Freebike Brooklyn
  • Freebike Soho Disc

De verschillende Freebike modellen hebben verschillende specificaties. Zo kun je bij sommige modellen kiezen uit veel verschillende kleuren en verschillende framematen. De juiste framemaat is afhankelijk van je lengte.

Freebike elektrische fiets met middenmoter

De meeste Freebike elektrische fietsen zijn voorzien van een Bafang middenmoter (80Nm) en hebben een accu rond de 500-600 Watt. De krachtige motor zorgt ervoor dat de ondersteuning zelfs op een heuvel of in een zware versnelling goed werkt. De actieradius, dus het aantal te fietsen kilometers met een volle fietsaccu, kan voor jou van grote invloed zijn op de aanschaf. Ben je van plan om met jouw Freebike elektrische fiets middenmoter lange afstanden af te leggen? Dan is de keuze voor een fiets met een hoge actieradius een logische keuze. Een Freebike met een hogere accu heeft wel weer meer tijd nodig om op te laden. Let hierop bij het maken van een keuze. 

Wil je proeffietsen op een Freebike elektrische fiets?

Mocht je na het zien van de Freebike elektrische fietsen collectie twijfelen tussen meerdere modellen en wil je de Freebike in het echt zien? Kom dan langs bij onze fietsenwinkel in Leiden. Daarnaast is proeffietsen op een elektrische fiets van Freebike mogelijk in het experience center. Daar staan elke dag diverse Freebike elektrische fietsen klaar met een volgeladen accu. Ook vind je daar ervaren fietsenmakers en specialisten die jou kunnen helpen met het beantwoorden van je vragen over elektrische fietsen van Freebike en kijken welke Freebike het beste bij jou past!

Hulp bij het uitzoeken van je Freebike elektrische fiets?

Ben je er niet zeker van welke maat je nodig hebt voor je nieuwe elektrische fiets? Geen probleem, wij helpen je met de zoektocht naar de juiste maat. De keuze voor de juiste framehoogte of framemaat is van groot belang. Voor de juiste maat, bekijk onze speciale framemaat pagina. 

Voor vragen over de framemaat en andere vragen kun je ons tijdens werkuren bellen, e-mailen of per chat vragen stellen. Zo kunnen wij jou de hulp bieden die je nodig hebt bij het uitzoeken van je fiets! Ook in onze winkel te Leiden kun je terecht met je vragen. Dat is wel zo fijn!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.