Top 10 Transportfietsen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Top 10 transportfietsen

De transportfietsen top 10 geeft u een handig overzicht van de populairste transportfietsen samen met de unieke kenmerken die deze fiets zo bijzonder maakt. De transportfietsen top 10 is zo samengesteld dat u een goed overzicht heeft van deze handige fietsen. Hierdoor kunt u kijken hoe uw favoriet in vergelijking met andere fietsen is. Ook kunt u op deze wijze fietsen zien waar u misschien zelf niet snel naar had gekeken maar welke wel aan al uw eisen voldoet.

Twee merken transportfietsen in onze top 10

Wij bieden transportfietsen van 2 merken: Gazelle en Batavus. Deze twee merken maken al bijna eeuwenlang fietsen en weten dan ook precies hoe ze een kwalitatief hoogwaardige fiets kunnen maken die aan alle eisen van de Nederlandse (en zeer kritische!) fietser voldoet. Op de transportfiets moet je op comfortabele wijze al je bagage kunnen transporteren. Dit moet ook op een veilige manier kunnen. Gelukkig is daar bij deze fietsen goed over nagedacht!
In de top 10 staan alleskunners zoals de Gazelle Heavy Duty en de Cortina U4 Transport maar ook nieuwkomers zoals de Batavus Cortina Common. Welke fiets je ook zoekt, zorg ervoor dat je deze handige top 10 als eerste bekijkt!

Transportfietsen top 10

Benieuwd naar de complete collectie transportfietsen?

Naast de overzichtelijke top 10 pagina kun je ook de gehele collectie transportfietsen bekijken!
Natuurlijk is er ook de elektrische transportfiets met trapondersteuning.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.