Fietscomputers

Meetbare prestaties dankzij de fietscomputer

Dankzij de fietscomputer kun jij voortaan onderweg bijhouden hoever en hoe snel je gefietst hebt. Dit is natuurlijk fantastisch als je dagelijks fietst zodat je weet hoe veel afstand je aflegt per dag. Ook op fietsvakantie is het geweldig. Zo kun je bijhouden wat het toaal aantal kilometers is wat jullie hebben afgelegd. En gebruik je je fiets echt voor de sport? Dan kun je bijhouden hoe snel je gemiddeld over je aantal kilometers doet en vandaaruit opbouwen. Zo weet je dat je niet voor niets fietst.

Snelheidsmeters voor je fiets van Sigma

Het merk Sigma maakt al jarenlang een fietscomputer voor de fiets. Met het streven naar een vooraanstaande positie in de industrie en het constante streven naar verbetering weet je dat dit bedrijf voldoet aan de eisen van de moderne fietser.

Een gebruiksvriendelijke fietscomputer

Het allerbelangrijkste van een fietscomputer is dat hij goed moet werken maar simpel in gebruik moet zijn. Het is dan ook fijn dat alle kilometertellers die bij aanbiedingsfiets.nl te koop zijn erg gebruiksvriendelijk zijn. Natuurlijk moet je wel even wennen aan hoe het werkt, maar binnen een paar minuten weet je hoe je de huidige snelheid af kunt lezen, je maximum snelheid en de ritafstand. Dat is natuurlijk wel zo makkelijk!

fietscomputer
fietscomputer

Op zoek naar een sportieve fiets waarmee jij je beste prestaties neer kunt zetten?

Kijk dan bij onze grote collectie Sensa fietsen. Zo weet je zeker dat jouw sportieve prestaties onderschreven worden met de beste onderdelen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.