De beste schoolfietsen van dit seizoen!

In juni schreven we al over de beste schoolfiets voor jongens en meisjes. We gaan hier nog verder op in en vertellen je graag over de leukste schoolfietsen voor aankomend schooljaar! Een schoolgaand kind is al duur genoeg. Daarom probeert Fiets-Exclusief je tegemoet te komen door een scherpe prijs te bieden, gecombineerd met degelijke afmontage. Zo weet je zeker dat je schoolgaande kind jarenlang van zijn fiets kan genieten!

De Gazelle Esprit schoolfiets

De Gazelle Esprit is ook in het nieuwe seizoen weer verkrijgbaar. Deze stevige fiets is in de damesvariant nu nóg steviger dankzij de dubbele framebuis. Deze fiets is de ideale schoolfiets omdat hij over voldoende versnellingen beschikt om prettig te zijn voor langere tochten of als de rit naar school heuvels bevat. Degelijk, prettig in gebruik en leuk om te zien. Dat is de ideale combinatie voor een schoolfiets!

Gazelle Puur NL

De Gazelle Puur NL is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen zodat er een ruime keuze is. Er zijn versies met drie of 7 versnellingen waarbij handremmen aanwezig zijn en een versie met terugtrapremmen. Zo is er een fiets die precies aan jouw voorkeur voldoet. 
De Gazelle Puur NL is door Gazelle gemaakt als ideale schoolfiets. Een handig formaat voorrek zodat je in fietsenstallingen niet in de problemen komt, een dubbele standaard en een stuurslot. Alles om jouw kind elke dag weer een goede start van de dag te geven.

Gazelle Duty

In de Gazelle Duty serie bevinden zich heel veel fietsen. Je hebt de basic Gazelle Duty NL maar ook de Gazelle Heavy Duty fietsen. Deze fietsen zijn toffe transportfietsen die heel stevig en duurzaam in elkaar zitten. Alles aan deze fiets is eigenlijk leuk. Het design, het gebruik en de manier waarop mensen op jouw fiets reageren.

Elektrische schoolfietsen

Steeds vaker zien we de elektrische schoolfiets opduiken. En dat is ook niet zo gek. De drukke agenda's van scholieren, lange afstanden door weer en wind en het comfort van ondersteuning maken dat meer scholieren een e-bike rijden. Dus niet meer met de bus of de scooter, maar gezond bewegen met een duwtje in de rug.