De ideale schoolfiets voor jou!

De scholen gaan weer beginnen. De eerste regio van Nederland gaat volgende week weer van start. Als je elke dag naar school moet fietsen wil je dat natuurlijk wel met gemak kunnen doen. Voor veel scholieren begint maandag de eerste dag van de middelbare school. Met deze reden is er veel vraag naar schoolfietsen. Maar welke schoolfiets is nu geschikt voor jou(w kind)?

Gazelle Puur NL, de echte schoolfiets

Deze fiets is in meerdere varianten verkrijgbaar zoals de Gazelle Puur NL 3 of de Gazelle Puur NL 7. In de versie van 2018 is het voorrek iets langer geworden waardoor een schooltas nu nog makkelijker meegenomen kan worden. Ondertussen is er geen concessie gedaan op de kwaliteit. De Gazelle Puur NL is een leuke fiets in gebruik en past gemakkelijk in de meeste fietsenrekken.

Dat laatste is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Vaak zijn fietsenrekken op school overvol en zo voorkom je zoektochten die minutenlang in beslag nemen en waardoor je het risico neemt om te laat bij je les te zijn. Praktisch uitgevoerd, leuk om te zien en prima hanteerbaar!

Gazelle Orange

Deze fiets, de Gazelle Orange, is ideaal voor de scholier die een langere afstand moet rijden. Helaas woont niet iedereen heel dicht bij zijn of haar middelbare school. Hij ziet er stoer uit door de zwarte details zoals de zwarte achterdrager en velgen en is prettig in gebruik.

Comfortabel geveerd en makkelijk in gebruik. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van deze schoolfiets!

Nog zo'n typische schoolfiets: de Gazelle Esprit

De Gazelle Esprit is heel recht toe recht aan, maar lekker degelijk. Eigenlijk bijna tienerproof te noemen. Door zijn degelijke bouw, sterke frame en onderhoudsarme karakter is dit een fiets die een hele schoolcarriere mee kan gaan. En bovendien ziet de fiets er ook gewoon stoer uit. Verkrijgbaar in verschillende leuke kleuren.

Ben jij op zoek naar een schoolfiets? Dan hebben we na het weekend nog een mooie verrassing voor jou in petto!