Sneak preview - 125 jaar Gazelle!

Gazelle zal in 2017 zijn 125 jarig bestaan vieren en dat is natuurlijk een feestelijke gebeurtenis. Maar wat misschien nog wel feestelijker is, is dat het jubileum gepaard gaat met een aantal prachtige uitgaves van populaire fietsen. Benieuwd welke modellen we gaan zien bij het Gazelle 125 jarig jubileum?

Gazelle Eclipse C8 125 en de Gazelle Eclipse T24 125

We zijn met de Gazelle Eclipse natuurlijk al een paar jaar verwend. Elk jaar komt er een gelimiteerde uitgave van deze prachtige fiets. En elk jaar is hij weer binnen no-time uitverkocht. We verwachten dat met de Gazelle Eclipse C8 125 LTD en de Gazelle Eclipse T24 125 LTDweer precies hetzelfde gebeurd. 
Beide fietsen zijn uitgevoerd met een zeer kenmerkend frame wat een beetje doet denken aan de populaire Gazelle Chamonix. Sportief, snel en tot in de puntjes uitgedacht. De fiets is verkrijgbaar in een versie met 8 Shimano Nexus versnellingen of met een derailleur. Voor beide exemplaren is wat te zeggen natuurlijk. Een gesloten kettingkast is onderhoudsarm maar een derailleur fietst heerlijk licht.

Welke van de twee je ook kiest – je weet zeker dat je een goede fiets in huis haalt!

Gazelle Orange C7+ HMB 125

Het is een beetje een mondvol maar het geeft wel heel goed weer wat voor soort fiets dit is. Een zeer uitgebreide en complete fiets. Het stevige Orange frame waar we zo van zijn gaan houden heeft een update gehad en geeft heel goed de veranderingen weer die zich binnen Gazelle de afgelopen 125 jaar hebben bezig gehouden. Ja, de fiets oogt zeer modern en is technologisch ook echt vooruitstrevend maar toch herkennen we de degelijkheid en de klasse terug van weleer. De vering en het luxe display maken deze fiets echt de moeite waard. Veilig, dankzij de middenmotor, uit te breiden met diverse fietsaccu’s en een echt totaalpakketje voor iedereen die urenlang wil toeren zonder gedoe. Dan zit je bij de Gazelle Orange C7+ HMB 125 zeker op het juiste adres!

De Gazelle Tour Populair 125

Deze klassieke stadsfiets is al jaren een geliefd onderdeel van de Gazelle Collectie. De Gazelle Tour Populair 125 heeft een uniek frame. De 65° framegeometrie zorgt voor een zeer prettige zithouding. De RVS velgen en het stalen frame maken deze fiets tot een praktisch onverwoestbaar ros. Ideaal voor alle reizende studenten of kroegfanaten die heel wat uurtjes op hun fiets willen doorbrengen en er nog stylisch uit willen zien ook. De prachtig grijze kleur met de leuke blauwe details geven deze fiets een modern uiterlijk. De retro kenmerken en de trommelremmen met stanghandvaten geven een leuke touch aan deze toch al leuke fiets. Verkrijgbaar in opafiets én omafiets. Aan iedereen is gedacht!

Wat vind jij van de nieuwe fietsen? Vind je het een goede weergave van 125 jaar Gazelle?