Elektrische schoolfietsen

Producten 1-24 van 26

Pagina
 1. Gazelle Esprit HFB Heren
  Gazelle Esprit HFB Heren
  € 1.999,00 € 1.599,00
  Bekijken
 2. Cortina E-U1 N7 Heren
  Cortina E-U1 N7 Heren
  € 1.799,00 € 1.499,00
  Bekijken
 3. Gazelle Esprit HFB Dames
  Gazelle Esprit HFB Dames
  € 1.999,00 € 1.599,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 26

Pagina

Elektrische schoolfiets, naar school op de e-bike

De elektrische schoolfiets, ideaal voor jouw lange fietstocht door weer en wind. E-Bikes alleen voor ouderen? Dat is al lang niet meer het geval! Met deze hippe en trendy e-schoolfietsen ben je altijd op tijd op school.
Dankzij de trapondersteuning fietst jij met de elektrische schoolfiets iedereen voorbij. Maximaal 25km/uur gaan deze snelle schoolfietsen.

Schoolfiets elektrisch, waar op te letten?

Bij een goede elektrische schoolfiets voor de middelbare school hebben we gelet op een aantal belangrijke zaken. Je wilt natuurlijk niet op dezelfde fiets rijden als je opa en oma, dus het ontwerp en kleuren zijn belangrijk!

Daarnaast heeft een goede e-bike voor school een stevige bagagedrager en/of voordrager, zodat je al je spullen eenvoudig en veilig mee kunt nemen.
De elektrische schoolfiets is verder bestand tegen een flinke stoot, wel zo belangrijk voor in het fietsenrek.
De accu zit weggewerkt in de bagagedrager of het frame en het bedieningsdisplay zit stevig op het stuur.

Een goede telefoonhouder voor op de fiets is zeker aan te raden, want fietsen met je telefoon in de hand kost je een flinke boete.

Wat is de beste elektrische schoolfiets?

Schoolfietsen met elektrische ondersteuning zijn er in heel veel soorten. De meeste scholieren kiezen vaak voor een model met een stevige voordrager zodat ze hier een fietskrat of mand op kunnen plaatsen. 
De beste e-bike voor scholieren is dan ook voor iedereen anders. Wel zien we dat onderstaande top 5 e-bikes door scholieren en studenten het meest gezkozen worden;

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.