Fietskratten

Een fietskrat kopen!

Een krat voor op je fiets is een fantastisch accessoire. Hierdoor kun je namelijk heel veel bagage meenemen als je op pad gaat. Ze bestaan in allerlei vormen en maten maar het meest gewild is toch wel de houten fietskrat. En dat is natuurlijk ook niet zo gek want ze zijn harstikke handig en leuk om te zien. Ze worden vaak geplaatst op de bekende lifestylefietsen. Deze transportfietsen zijn voorzien van een voor- en achterdrager en met tiewraps kun je de krat voor op de fiets bevestigen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je krat goed op zijn plaats blijft zitten maar ook niet gaan schuiven/klapperen tijdens het fietsen. En dat is weer belangrijk om je voordrager in goede conditie te houden.

Verschillende type fietskratten

We hebben drie type op onze website staan. Twee basil kunststof kratten in Medium (25 liter inhoud) en Large (50 liter inhoud). U kunt deze via de website aanschaffen maar ook in onze winkel hebben we diverse kratten op voorraad om uit te kiezen. Zo weet je zeker dat je een krat hebt uitgekozen die bij jouw fiets past. Want dat is natuurlijk het allerleukst - de komende jaren genieten van je fiets samen met jouw mooiste krat.

Zware tassen in de krat voor op de fiets!

We hebben ze allemaal wel eens zien fietsen. Middelbare scholieren die dagelijks vele kilo's aan boeken mee moeten torsen naar school. Met een fietskrat behoort dit tot het verleden. Deze tassen kunnen gewoon voorop de bagagedrager geplaatst worden en zo word de rug van je zoon of dochter ontlast. Dat is natuurlijk helemaal geen slecht idee voor een rug die nog niet uitgegroeid is!

fietskrat
krat voorop

Ben je op zoek naar een transportfiets voor bij je fietskrat?

Wij hebben een ruime collectie transportfietsen waar een krat voor op de fiets past! Zo ben jij verzekerd van de hipste fiets die er bestaat.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.