Fietsmanden

Een fietsmand kopen

Het is niet alleen praktisch maar ook leuk. Een rieten fietsmand voorop. En het is natuurlijk ideaal als je een fiets hebt waar zo'n leuk accessoire voorop- of achterop geplaatst kan worden. Een goed voorbeeld van een fiets waar je zo'n fietsmand van riet op kunt plaatsen is de transportfiets. Hier plaats je er gewoon een voorop met tie-wraps of bandjes waardoor hij gelijk goed stevig geplaatst is. Daar kun je vervolgens veel bagage in kwijt. Een schooltas is bijvoorbeeld makkelijker meegenomen voorop de fiets dan op je rug!

rieten fietsmand
fietsmand

Een basil fietsmand en meer

Wij hebben diverse types en merken in ons assortiment. De twee merken die wij bieden zijn Basil en New Looxs. Een fietsmand van riet is niet alleen erg praktisch en weerbestendig maar staat ook nog eens extra leuk op de fiets. Zo maak je je fiets en dus ook je fietsrit een heel stuk mooier! Even boodschappen doen of naar het werk word een heel stuk makkelijker te combineren en geeft je de mogelijkheid om vaker op de fiets te stappen!

Het nostalgische gevoel met een rieten fietsmand

vroeger fietste de bakker met een mand van riet waarmee hij het brood bezorgde. Een rieten mand geeft dat heerlijke nostalgische gevoel. Maar ze zijn ook praktisch! Riet is een product wat heden ten dage nog steeds gebruikt word en goed weerbestendig is. Hierdoor weet je zeker dat jouw praktische hulpmiddel jarenlang meegaat!

Basil Dorset fietsmand
Basil Denton fietsmand

Ben je op zoek naar een andere oplossing om je bagage mee te nemen?

Dat kan! kijk dan ook eens bij onze palstic en houten fietskratten of bij onze fietstassen. Zo weet je dat je altijd de ruimte hebt om je benodigdheden mee te nemen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.