Fiets-Exclusief Blog

 1. Essentiële informatie over Cortina fietsen: kwaliteit, betrouwbaarheid en stijl

  Is Cortina een goed merk?

  Als je de wereld van fietsen verkent op zoek naar een mix van stijl, betrouwbaarheid en kwaliteit, dan is de kans groot dat je al snel bij Cortina uitkomt. Maar is Cortina echt zo goed als het lijkt? Het antwoord daarop is een volmondig 'ja!’ In deze blog duiken we dieper in de wereld van Cortina fietsen en ontdekken we wat dit Nederlandse fietsenmerk zo uniek en geliefd maakt onder fietsliefhebbers.

  Lees meer »
 2. Veloretti E-Bikes bij Fiets-Exclusief

  Veloretti x Fiets-Exclusief

  De Veloretti E-Bikes zijn vanaf nu te verkrijgen via Fiets-Exclusief. Kom langs in de winkel in Leiden of het Experience Center in Alphen aan den Rijn en ervaar de Veloretti fietsen zelf!


  Ontdek de Veloretti elektrische fietsen bij Fiets-Exclusief!

  Lees meer »
 3. Ontdek de verschillende motoren van Cortina fietsen

  Ontdek de verschillende motoren van Cortina fietsen

  Wat voor motor heeft een Cortina fiets?

  Als je jezelf afvraagt welk type motor er in een Cortina elektrische fiets zit, dan is het antwoord: dat hangt ervan af. Cortina elektrische fietsen zijn uitgerust met verschillende soorten motoren: middenmotoren of voorwielmotoren. Deze motoren worden geleverd door gerenommeerde fabrikanten zoals Bosch, Shimano, Bafang en de eigen Cortina SportDrive. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de diverse motortechnologieën die Cortina gebruikt, en bespreken hoe elk type motor zich onderscheidt en bijdraagt aan de algehele fietservaring.

  Lees meer »
 4. Lees alles over de levensduur van de Cortina accu voor e-bikes

  Lees alles over de levensduur van de Cortina accu voor e-bikes

  Hoe lang gaat de Cortina accu mee?

  Heb je je weleens afgevraagd hoe lang de accu van je Cortina e-bike mee gaat? Het is een vraag die veel e-bike eigenaren bezighoudt. Een goede accu is immers essentieel voor een zorgeloze fietservaring. De levensduur van een accu hangt af van diverse factoren zoals de capaciteit van de accu, hoe deze gebruikt wordt en hoe goed deze onderhouden wordt. In deze blog duiken we in de wereld van Cortina accu’s en delen we alles wat je moet weten over hun levensduur, onderhoud en gebruik, en geven we tips om het maximale uit je accu te halen. Lees verder en ontdek hoe je je Cortina accu in topconditie houdt voor zorgeloos fietsplezier!

  Lees meer »
 5. Ontdek of Cortina de beste elektrische fiets voor jou is

  Ontdek of Cortina de beste elektrische fiets voor jou is

  Is Cortina een goede elektrische fiets?

  Deze vraag hoor je steeds vaker in de wereld van elektrisch fietsen. Met de populariteit van elektrische fietsen, die alleen maar groeit, wordt het steeds belangrijker om een betrouwbaar merk te kiezen. Om de vraag te beantwoorden: JA!, Cortina is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve elektrische fiets. Dit wordt niet alleen onderstreept door hun groeiende populariteit, maar ook door de positieve resultaten in diverse fietstesten.

  In dit artikel gaan we dieper in op wat Cortina te bieden heeft. We bespreken de meest recente resultaten uit fietstesten en onthullen de unieke kenmerken van het Cortina e-bike assortiment. Lees verder en ontdek zelf waarom Cortina een uitstekende keuze is voor jouw volgende e-bike!

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.