Fiets-Exclusief Blog

 1. Fiets van de maand – Gazelle Chamonix C7 HMS

  Fiets van de maand – Gazelle Chamonix C7 HMS

  April doet wat hij wil – en in dit geval is dat Lente Sale! En daar heb ik de fiets van de maand ook op uitgekozen. Hij is prettig geprijsd en heeft een prachtig design. Benieuwd welke fiets ik uitgekozen heb? Lees dan mee!

  Lees meer »
 2. Fietsaccu regels

  Fietsaccu regels

  De fietsaccu, kostbaar onderdeel van je elektrische fiets

  Samen met de motor is de fietsaccu het hart van je elektrische fiets. De accu zorgt voor energie richting je motor en wordt bij elke omwenteling aangesproken. Hoe zorg je er dan voor dat je niet alleen het maximale uit je accu haalt, maar ook dat je fietsaccu zo lang mogelijk in topconditie blijft.

  Lees meer »
 3. Fietsen met je e-bike tijdens koude dagen, Tips & Tricks

  Nu de temperaturen weer richting het vriespunt dalen is het verstandig om eens na te gaan hoe je je elektrische fiets zo gunstig mogelijk kunt gebruiken. Wat zijn de zaken waarmee je rekening dient te houden? En wat zijn de gevolgen van de koude temperatuur op het gebruik van mijn e-bike?
  In dit blog leg ik je een aantal tips en tricks voor om je elektrische fiets zo optimaal mogelijk te gebruiken tijdens de koudere dagen.

  Fietsen met koude temperaturen

  Lees meer »
 4. Sportief op de (elektrische) hybride fiets

  Sportief op de (elektrische) hybride fiets

  Met het mooie weer en warme temperaturen is het heerlijk om een lange fietstocht te maken in de natuur. In dit blog lees je alles over de voordelen van hybride fietsen en waarom je juist dit type fiets moet kiezen.

  Van gewone hybride fiets, tot elektrische hybride fiets, je leest er alles over in dit blog.

  Lees meer »
 5. Regelgeving elektrische fietsen: hoe zit dat?

  De laatste jaren is de elektrische fiets bezig aan een rappe opmars, velen hebben de voordelen van een e-bike ondervonden. Zo ben je super snel van A naar B en is een elektrische fiets hartstikke comfortabel, je hebt altijd een zetje in de rug, alsof je altijd wind mee hebt. Maar er bestaan ook veel vragen over e-bikes. Heb ik een rijbewijs nodig voor mijn elektrische fiets? Bestaat er überhaupt wetgeving rondom elektrische fietsen? Dit leggen wij van Fiets-Exclusief graag aan je uit.

  Regels voor de elektrische fiets

  Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.