De ideale e-bike voor het fietsen naar het werk!

en jij ook op zoek naar een manier om te ontstressen en wil je ook graag minder stress in de ochtend? Dan hebben wij een e-bike voor jou! Lees je mee?

Dag file, hallo frisse neus!

We hebben het vast al wel eens eerder genoemd. De file. Ergernis van velen en het beginpunt van een stressvolle werkdag voor de meesten van ons. Maar dat kan anders! Hoe dan? - Zul je nu ongetwijfeld denken. Nou – dat kunnen we je vertellen! Dat begint met het laten staan van de auto! Tja, denk je dan... Dat zal mijn werkgever leuk vinden. Nou inderdaad!

Door de auto te laten staan en met de e-bike naar je werk te rijden ontloop je namelijk de dagelijkse file. Je lichaam heeft baat bij de beweging, frisse lucht én het uitzicht op groen. Alledrie deze losse onderdelen zorgen ervoor dat de aanmaak van stresshormonen verlaagd word. Dit heeft op zijn beurt weer een positief effect op je werkdag (alles wat óp de werkvloer gebeurt kun je ons natuurlijk niet aanrekenen).

High Speed – low costs

Maar wat is dan de beste fiets om de file voorgoed gedag te zeggen? De Speed Pedelec!

Deze fiets is supersnel en kan snelheden bereiken van 45 kilometer per uur. Dat heeft natuurlijk veel voordelen. Je kunt lekker snel naar je werk, je hoeft nooit meer in de auto te stappen (okee, als het regent willen we het heus wel door de vingers zien) én onderhoud is zeer voordelig in vergelijking met een auto.Je moet dan wel rekening houden met de regelgeving. Gelukkig hebben we deze voor je uitgeschreven. Deze kun je hier vinden. Wij hebben twee type Speed Bikes die uitermate geschikt zijn voor de rit naar werk. Dat zijn de Gazelle Medeo Speed Speed en de Gazelle Ultimate Speed.

De Gazelle Ultimate Speed

De Gazelle Ultimate Speed ziet er futuristisch uit omdat de accu helemaal geïntegreerd zit in het frame. Hierdoor komt het zwaartepunt van de fiets zeer laag te liggen waardoor je ook met snelheden boven de 25 kilometer een goede wegligging hebt. De Gazelle Ultimate Speed is voorzien van een Bosch Performance Line middenmotor met een afneembare intube fietsaccu. Deze krachtige motor geeft je alle ondersteuning die je nodig hebt.

Ook is deze fiets voorzien van hydraulische schijfremmen. Bij dit type remmen rem je betrouwbaar - ook als het nat is buiten en kun je de remkracht goed doseren! De fiets is sportief in gebruik en schakelt soepel dankzij de derailleurversnelling. In een mum van tijd op werk - dat kan!

De Gazelle Medeo Speed

De Gazelle Medeo Speed is net als de Gazelle Ultimate zeer sportief uitgevoerd. Deze e-bike is licht en gemakkelijk te hanteren. Ook schakelen gaat licht dankzij de Shimano Deore derailleurschakeling. Dat is fijn want met de Gazelle Medeo Speed kun je heel wat (snelle) kilometers wegtrappen. Deze Speed Pedelec is voorzien van een Bosch middenmotor met 500 Wh accu.

Doordat deze fiets voorzien is van hydraulische remmen kun je soepel en krachtig afremmen. Deze fiets is zeer goed zichtbaar in het verkeer maar bovenal ook erg leuk om te zien! 
De gewichtsverdeling in deze fiets is geoptimaliseerd. De accu rust op de trapas waar de middenmotor in verwerkt zit. Ook bij deze fiets is het zwaartepunt dus optimaal en maak je gebruik van een goede balans.

De Balans opgemaakt

Ben je op zoek naar fijne fiets om mee naar het werk te rijden? Dan is een Speed Pedelec zeker een fiets om te overwegen. Zeker als je een zogenoemde werkforens bent is dit een commuterbike bij uitstek. Je fiets heerlijk ontspannen naar je werk. En mocht dat niet voldoende motivatie zijn dan is het vast fijn om te weten dat je na het werken ook sneller thuis bent. Want waar iedereen aan kan sluiten in de file fiets jij binnendoor in een mum van tijd naar huis. En dat is misschien wel het allerfijnste.