De ideale schoolfiets voor...

Wij krijgen vaak de vraag wat nu de ideale schoolfiets voor jongens en meisjes is. Wij gaan op deze vraag in en zullen je uitleggen waarom deze schoolfietsen nu zo praktisch zijn!

De ideale schoolfiets moet in onze optiek aan meerdere eisen voldoen. Hij moet gemakkelijk te gebruiken zijn, licht fietsen en, excusez le mot, tienerproof zijn. Laatstgenoemde omdat we weten hoe het er aan toe gaat in de fietsenstallingen op school of bij de sportzaal. En omdat school- en schooltassen al zwaar genoeg is, kijken we naar fietsen uit die niet alleen mooi zijn om te zien maar je kind vooral helpt bij het naar school gaan.

De Gazelle Puur NL

Deze fiets zien wij als ideale schoolfiets voor jongens!

Deze spliksplinternieuwe fiets van Gazelle heeft alles in huis om uw zoon’s favoriete fiets te worden. Stijlvol, stoer en (niet geheel onbelangrijk!) veilig. Dankzij de handige, stijlvolle fietsendrager past deze fiets gemakkelijk in een fietsenrek. De dubbele pootstandaard en de stuurblokkering zorgen ervoor dat de fiets niet gemakkelijk omvalt en, zoals u al bij de CNCTD heeft kunnen lezen, zo niet snel beschadigd raakt. Ook zijn de kabels net als bij de Batavus CNCTD handig weggewerkt zodat een fietsstuur van een andere fiets deze niet snel los kan trekken of kapot maken. 
De Gazelle Puur NL heeft als extra voordeel ten opzichte van een conventionele PuurNL dat hij twee handremmen heeft en zeer goede verlichting. Ook de kettingkast is wat steviger. Kortom; de Gazelle Puur NL voldoet aan al onze eisen om uw kind veilig én comfortabel naar school te vervoeren.

Ben jij het eens met onze keuzes?