De perfecte papafiets

Een papafiets? Ja! Een papafiets. Anno 2016 zijn vaders even actief als mama’s in de opvoeding, is vaderverlof steeds normaler en is de papafiets helemaal ingeburgerd. Benieuwd welke papafiets het beste bij jou past? Lees dan nu verder!

Samen de wereld ontdekken

Samen op stap om de wereld om je heen te ontdekken. Dat is natuurlijk fantastisch. Maar dan wil je dit natuurlijk wel zo veilig mogelijk doen. Daarom hebben Gazelle en Cortina superfijne fietsen die het mogelijk maken om samen op stap te gaan. Even een boodschap doen, op de fiets naar de oppas of gewoon lekker een stukje fietsen samen met papa en mama. Alles kan.

De Gazelle Heavy Duty – Krachtpatser met een zacht karakter

De Gazelle Heavy Duty is, ondanks zijn naam, bijzonder goed uitgerust om jou en je kind te vervoeren. De fiets is voorzien van een stuurslot en een dubbele tweepootstandaard. Hierdoor kun je je kind veilig op en van de fiets tillen. Net zoals de tegenhanger bij de moederfietsen, De Gazelle Bloom, is deze fiets extra ruim. Het is een fijne fiets in gebruik en heeft genoeg potentie om je nieuwe favoriete fiets te worden.

Batavus Dinsdag

De Batavus Dinsdag is een ideale fiets voor stads- en woon-werkverkeer. Hierdoor is deze fiets heel fijn om te gebruiken om samen met je kind naar school te fietsen of naar de peuterspeelzaal, maar ook prettig genoeg om langere afstanden naar bijvoorbeeld je werk te fietsen. Voor het plaatsen van een Yepp kinderzitje op de Batavus Dinsdag is een Yepp easyfit adapter nodig. Deze fiets is lekker slank waardoor hij gemakkelijk laveert door de straten van Nederland en omstreken.

Gazelle Orange C7

De Gazelle Orange is een oerdegelijke herenfiets met een prettige verhouding tussen het stuur en het zadel. Hierdoor heeft u de ruimte als er een kinderzitje voorop gemonteerd zit. Deze degelijke papafiets is onderhoudsarm en dat is natuurlijk ideaal als je een klein kind hebt waar je alle tijd van de wereld aan wilt besteden. Deze fiets heeft 7 versnellingen waardoor je elke heuvel of rit prima aankan.

De Batavus CNCTD

De Batavus CNCTD word altijd aangeprezen als schoolfiets maar is om gelijkwaardige redenen een ideale papafiets. De dubbele standaard en het stuurslot maken deze fiets erg stabiel. Net zoals de Gazelle Heavy Duty geeft dit stabiliteit aan je fiets zodat je op je gemakje boodschappen af kunt laden of je kind uit het kinderzitje kunt tillen. Multi-tasken made easy.
Deze leuke en stoere fiets geeft jou natuurlijk zin om vele kilometers te maken.

Heb jij al een papafiets? En wat vind je van deze papafietsen? Ben jij het er, net zoals ons, mee eens dat het prettig is dat er tegenwoordig ook rekening gehouden word met vaders op de fiets? 
Laat het ons weten!