De transportfiets, maar dan elektrisch!

De elektrische transportfiets heeft een hip uiterlijk, ziet er stoer uit maar is ook nog eens heel functioneel. Welke elektrische transportfietsen zijn er eigenlijk? Lees nu mee!

Top elektrische transportfietsen van Gazelle: Miss Grace C7 HMB en de Gazelle Heavy Duty C7 HMB

De Gazelle Miss Grace is de damesvariant en de Gazelle Heavy Duty de herenvariant van deze zeer stoere en praktische elektrische transportfiets. Door het oversized frame heb je een hele stevige elektrische fiets. Gelukkig is deze transportfiets ook voorzien van ballonbanden waardoor je licht kunt fietsen door het kleine roloppervlak. Het stuur is voorzien van een stuurslot. Mocht je dus een krat voorop hebben of boodschappen dan kun je het slot als je parkeert dichtdraaien waardoor je stuur niet omslaat. 
Ook is deze fiets voorzien van een tweepootstandaard. Daardoor staat je fiets zeer stevig en hoef je je geen zorgen te maken dat hij omvalt. Ook in aankomend seizoen zal de Miss Grace weer in het assortiment aanwezig zijn.

Cortina, groot aanbod in elektrische transportfietsen

De elektrische fietsen van Cortina staan bekend om hun design, veelzijdgheid en ruime keuze. Voorzien van een stevige voordrager en bagagedrager zijn de elektrische Cortina Transportfietsen er in veel soorten en maten. Denk bijvoobeeld aan de Cortina E-U4 Transport of de Cortina E-Common.

Er kleven dus vele voordelen aan een elektrische transportfiets. Dit type e-bike is minder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een fiets om urenlang mee te toeren. Maar deze fiets is wel ideaal voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een fiets die nét dat beetje meer mee kan sjouwen onderweg en eigenlijk gewoon op zoek zijn naar een allround elektrische stadsfiets!