Fiets-Exclusief neemt Aanbiedingsfiets over

Aanbiedingsfiets wordt Fiets-Exclusief

Zoals je weet is Aanbiedingsfiets een fietsenwinkel met een unieke service, concept en unieke beleving tussen online en offline fietsen kopen. Steeds meer klanten weten ons te vinden en het klantenbestand is de afgelopen jaren flink gegroeid.
Om de service naar een nog hoger niveau te tillen en te kunnen blijven voorzien van de bekende persoonlijke benadering is Aanbiedingsfiets per 1 januari 2021 overgenomen door Fiets-Exclusief.

De hoge en persoonlijke service van Fiets-Exclusief past perfect binnen het concept van Aanbiedingsfiets en zal daardoor naadloos overgaan. Uiteraard zal Fiets-Exclusief de klanten van Aanbiedingsfiets overnemen en zorgdragen voor dezelfde goede service.

Experience Center en Fietsenwinkel

Het Experience Center in Alphen aan den Rijn en de Fietsenwinkel in Leiden worden met deze overname ook toegevoegd aan het Fiets-Exclusief concept. We heten je graag van harte welkom in het vernieuwde Experience Center of winkel. De mooiste fietsen en elektrische fietsen staan klaar voor een proefrit en om bewonderd te worden.
Natuurlijk staat de koffie klaar!