Fietsen met ruimte voor een kinderstoeltje

Ben jij op zoek naar een fiets waar je een kinderstoeltje op wilt plaatsen? Dan is deze blog speciaal voor jou!

Samen op de fiets. Er is weinig leukers te bedenken dan samen de wereld te ontdekken. Maar dan moet een kinderzitje wel op je fiets passen. Daarom hebben we voor jou de leukste fietsen uitgezocht met ruimte voor een kinderstoeltje. Mocht je zelf nog suggesties hebben of ervaringen met de betreffende fietsen in combinatie met een stoeltje dan horen we dat natuurlijk graag!

Moederfietsen

Deze bijzondere categorie fietsen zijn speciaal gemaakt om meer comfort te bieden aan vrouwen en mannen die gebruik willen maken van fietsstoeltjes. Dit gebeurd onder andere door meer ruimte tussne het stuur en het zadel. Ook zijn deze fietsen voorzien van een breder stuur zodat er meer ruimte is voor een kinderzitje. Deze fietsen zijn allemaal voorzien van een tweepootstandaard en een stuurslot. Dit geeft jou iets meer stabiliteit als je een kindje op of van je fiets af wilt tillen.
We hebben alle moederfietsen met extra ruimte voor een kinderstoeltje speciaal voor jou op een rijtje gezet!

De Gazelle Bloom C7 Moederfiets

Deze publiekslieveling heeft alles in huis wat je nodig hebt om veilig op pad te gaan. Om te beginnen heeft de fiets extra ruimte voor een kinderzitje aan het stuur. Hierdoor kom je minder snel met je buik tegen het kinderzitje aan. 

De achterdrager is extra lang. Ook dit geeft je weer meer ruimte tijdens het fietsen met de Gazelle Bloom. De achterdrager is voorzien van et Yepp easyfit systeem waardoor elk Yepp zitje moeiteloos achterop geplaatst kan worden. Dankzij de stevige tweepootstandaard en het stuurslot staat de fiets extra stevig. Uitgevoerd met 7 versnellingen.

De Gazelle Makki elektrische bakfiets

Als we het hebben over ruimte voor kinderzitjes is deze fiets wel het summum. De Gazelle Makki Load is een unieke bakfiets. Door het lage gewicht en de plaatsing van de bak is deze fiets heel stabiel. In de bak is een bankje met veiligheidsgordels geplaatst. Er is in de bak ruimte voor drie kinderen.

De Cortina Family

Deze transportfiets familiefiets is uitgevoerd in verschillende varianten. De Cortina Common Family en de Cortina U4 Family. Deze fiets is zeer stoer om te zien en bezit de stevigheid die je bij een moederfiets mag verwachten. De dubbele standaard, het stuurslot en de jasbeschermers zorgen ervoor dat je gemakkelijk met je kind op pad kunt. 
Deze fiets is absoluut niet te herkennen als zijnde een moederfiets als er geen zitjes op geplaatst zijn.

Welke is jouw favoriet?