Groot nieuws bij Fiets-Exclusief!

Wij hebben groot nieuws. En zoals je van ons gewend bent willen we groot nieuws graag met je delen. Daarom hebben we speciaal voor jullie een blog geschreven. Benieuwd naar wat we je te vertellen hebben? Lees dan snel verder terwijl wij een gepast tromgeroffel op youtube opzoeken.

Onze groei

Fiets-Exclusief bestaat al jarenlang als webshop waar telefonisch en per e-mail vragen gesteld konden worden. We hebben in de laatste jaren veel klanten aan een fiets geholpen via onze website en konden klanten hun fiets ophalen in ons magazijn. Omdat we jullie graag zo goed mogelijk van informatie willen voorzien hebben we daar een fysieke winkel aan toegevoegd in Leiden. Aan de website werd een chatfunctie toegevoegd zodat jullie nog makkelijker jullie vragen konden stellen. En nu zijn we toe aan de volgende stap! *start tromgeroffel*

Een Experience center!

Achter de schermen hebben wij maandenlang gepland, geklust en gesproken met onze vaste leveranciers GazelleSensa, vanDijck en Cortina. Met alle plannen hebben wij een prachtig nieuw experience center opgezet. Hier kun je de meeste fietsen uit ons assortiment bekijken en uitproberen. Zo weet je zeker dat de fiets die jij op het oog hebt ook echt de fiets is die bij je past.

Naast de reguliere fietsmodellen hebben wij ook een groot assortiment aan elektrische fietsen waarop je een proefrit kunt fietsen. Mijn collega’s staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden over motortypes, actieradius en framemaat. Zo weet je zeker dat je gebruik kunt maken van onze kennis en de service die bij onze topmerken past.

Online én offline klantenservice

Je kunt vanaf nu dus bij ons terecht op onze uitgebreide webshop. Ook zijn we te bezoeken in onze ruime winkel in Leiden én vanaf nu ook in ons experience center in Alphen aan den Rijn. Op alle drie de plekken kun je terecht om de nieuwste fietsen te bekijken, uitgebreide informatie te krijgen en een snel antwoord op je vragen. Online én offline zijn de prijzen exact hetzelfde. Ook bieden we onze acties aan in de winkel en op de website.

Ik hoop jullie allemaal snel tegen te komen op één van onze locaties - je leest de openingstijden hier!