Nieuw op de site: Cortina fietsen en E-bikes

Op onze blog proberen we je altijd als eerste op de hoogte te houden van leuke nieuwtjes en wetenswaardigheden. En dit is echt vers van de pers! Bij Fiets-Exclusief kun je vanaf nu ook terecht voor je Cortina fiets – de eerste fietsen staan sinds vandaag online – meer volgt. Lees je mee waarom we hier voor gekozen hebben?

Cortina – Dutch Fashion Bikes!

Drie woorden die al heel veel vertellen over het merk. Dutch Fashion Bikes. Het Nederlandse merk maakt fietsen die ideaal toegepast zijn voor de Nederlandse wegen. Maar – deze fietsen zijn ook ideaal toegepast op jouw lifestyle. De fietsen van Cortina zijn hip, fashionable, leuk in gebruik en veilig. Cortina neemt hun statement zelfs zo serieus dat ze bijpassende accessoires verkopen zoals hele toffe tassen (ja, ik geef toe – ik heb al een verlanglijstje gemaakt!), manden en bellen met een leuk design.
Met een aanwezigheid op de Dutch Fashion Week weet je dat Cortina er alles aan doet om vooraan te lopen wat betreft design.

Tot in de puntjes uitgewerkt

Cortina heeft het trendy design tot in detail doorgevoerd. Ze hebben zelf een koplamp ontwikkeld die voldoent aan de Europese normen voor goede fietsverlichting. Sterker nog – uit de Grote Koplampentest van de fietsersbond kwam deze koplamp als beste uit de test! Zeker met fietsen die een jonger publiek aanspreken is het natuurlijk belangrijk dat ze ook nog eens veilig in gebruik zijn.

Ook de handvaten en de buitenbanden zijn speciaal ontwikkeld om samen met het uiterlijk van de fiets één geheel te vormen maar ook voldoende grip te hebben.

Een ander leuk detail zijn de speciaal ontworpen voordragers – deze hebben het Cortina Logo én ze zijn zo gemaakt dat de Cortina Accessoires er gemakkelijk op geplaatst kunnen worden met de speciaal gemaakte band. Zo kun je je accessoires meenemen én weet je zeker dat ze onderweg gewoon daar blijven waar ze horen – veilig bevestigd op je voordrager!

Van fietsers voor fietsers

Net als de merken Gazelle en Sensa komt ook Cortina uit Nederland. Dat maakt dat de fietsen goed toegepast zijn voor de Europese fietswegen. Zeker in Nederland zijn er heel veel fietsers op de weg en weten we als geen ander hoe kwetsbaar je bent op de fiets maar ook hoe fijn het is om een handige fiets te hebben die je elke dag weer met plezier kunt gebruiken (en die bij je outfit past!).

Als ik het even op mezelf betrek - ik gebruik mijn fiets dagelijks en voor allerlei doeleinden. Ik fiets er mee naar mijn werk, gebruik hem om mijn boodschappen mee te vervoeren, ga er mee naar de stad of de bioscoop en laat hem gerust een nachtje in de stalling op het station staan. (Bijna) nergens op de wereld word een fiets voor zoveel verschillende toepassingen gebruikt als in Nederland. En wie weet beter hoe dat in elkaar steekt? Juist – een bedrijf uit Nederland.

Lifestyle =/= plezier

Ben je op zoek naar een fiets die naadloos in jouw leven past? Dan kun je zeker een Cortina fiets overwegen.

Deze leuke fietsen zijn gemaakt om plezier mee te hebben en praktisch te zijn. Wat ik vooral een pluspunt vind is dat deze fietsen tot in detail uitgedacht zijn én er ook nog eens zeer slim bedachte accessoires te koop zijn die er voor zorgen dat jouw fiets onderdeel word van jouw lifestyle en jouw lifestyle te zien is tijdens het fietsen. Een Fashionstatement – dat is misschien wel het woord wat ik zoek. In de komende weken zullen wij meer Cortina fietsen toevoegen aan de website maar ik kon het jullie niet onthouden om de eersten te zijn die van onze jongste toevoeging konden genieten.

Stay Tuned!