Razendpopulaire fietsen

We hebben een goed overzicht van de meest populaire fietsen van dit moment voor je gemaakt. Deze fietsen zijn hot and happening. Lees je mee welke fietsen dit zijn?

De Gazelle Esprit

De Gazelle Esprit – we blijven het herhalen – is echt de ideale schoolfiets. Deze handige fiets is gemakkelijk in gebruik en onderhoudsvriendelijk. Er zijn drie keuzes in de collectie. Geen versnellingen, drie versnellingen en zeven versnellingen. Ieder heeft zijn eigen voordelen. De kleur Mystery Green is momenteel veruit het populairst en dat snappen we wel. In dit zachte lenteweer past de kleur perfect en ook in de zomer is dit een leuke kleur om mee gezien te worden.

De Gazelle Puur NL

De Gazelle Puur NL is een lifestyle fiets. Leuk om te zien en leuk om te gebruiken. Deze fiets is voorzien van een voordrager én een achterdrager en valt dus onder de transportfietsen. Het is heel makkelijk om een krat voorop vast te maken. Wij adviseren om dit te doen met tie-wraps. Niet duur in gebruik én het zorgt ervoor dat je krat niet gaat klapperen. Dit komt de leeftijd van je voordrager weer ten goede.

Deze fiets is stoer, heel praktisch en je fietst er lekker licht mee weg dankzij brede banden. Dit klinkt een beetje tegenovergesteld, maar doordat het loopvlak relatief klein is ten opzichte van de breedte van de banden fietst het alsof je met een normale band onderweg bent

Cortina U4

De bekende Cortina U4 mag natuurlijk niet ontbreken. Deze stevige en solide transportfiets is één van de meest verkochte modellen. Leverbaar in verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Er zijn uitvoeringen met terugtraprem, handremmen. Wel of geen versnellingen, en natuurlijk als elektrische Cortina U4!