Sneak Preview Gazelle Seizoen 2018

De volgens fluiten, de zon straalt je tegemoet en toch loopt het fietsseizoen 2017 over twee maandjes weer ten einde. Maar wat komt er volgend jaar eigenlijk in de collectie? We hebben al vijf(!) modellen doorgekregen vanuit Gazelle die in het nieuwe seizoen te zien zijn! Lees je mee?

De Gazelle Miss Grace C7 HMB 2018

Deze elektrische variant van de Gazelle Miss Grace is al jarenlang ongekend populair. Dit jaar krijgt deze robuuste transportfiets twee frisse nieuwe kleuren – zwart (black) met blauwe accenten en poeder roze (powder rose) met dieproze accenten op de spatborden. Zoals de plaatjes nu doen vermoeden zal er een foto- of afbeelding verwerkt zijn op de spatborden. De Gazelle Miss Grace C7 HMB is vertrouwd en toch weer nieuw om te zien! p.s., ook ideaal als moederfiets!

De Gazelle Orange C7+ 2018

Vorig jaar zagen we al fietsen met het nieuwe Orange frame verschijnen en in 2018 zal dit helemaal doorgezet worden in de Gazelle Orange fietsen. De Gazelle Orange C7+ 2018 zal verkrijgbaar zijn in een groot aantal maten wat dit dus een zeer aantrekkelijke fiets maakt voor een groot aantal mensen. Zeer comfortabel en toch scherp geprijsd.
Deze fietsen zijn zo nieuw dat er geen foto van beschikbaar is. Zodra we die krijgen zullen we deze natuurlijk gelijk met jullie delen!

De Gazelle Vento S30 2018

Deze sportieve fiets is gelijkwaardig aan de Gazelle Chamonix wat betreft zijn sportiviteit en de grote variëteit aan fietsen binnen de lijn. We kunnen je er nog niet veel over vertellen behalve dat hij sportief is. Niet alleen in uiterlijk maar ook in gebruik. De Gazelle Vento S30 2018 zal gemaakt worden in de kleur dust.

De Gazelle Chamonix S27 2018

Deze fiets is al jarenlang ongekend populair dus het zal niemand verbazen dat hij ook dit jaar weer in de collectie zit. Ditmaal in de kleur legion blue. Ook van deze fiets is helaas nog geen foto beschikbaar maar we weten hoeveel fietsers er zitten te wachten op dit model. De Gazelle Chamonix S27 2018 zal 27 Shimano Deore versnellingen hebben, voorzien zijn van V-Brakes en een gewicht hebben van 14,8 kilo. En dat verklaart ook gelijk de populariteit – goede specificaties en een gewicht dat je met het grootste gemak optilt.

De Gazelle Orange Exclusive

Dit word het instapmodel van de Gazelle Orange serie - de Gazelle Orange C7 Exclusive. Een fijne stadsfiets die eigenlijk gewoon precies is wat ‘ie moet zijn – een onderhoudsvriendelijke en, excusez le mot, hufterproof fiets. Simpel, ideaal voor jong volwassenen die naar de universiteit gaan en leuk om te zien dankzij de Industry Grey kleur. Met een verende voorvork en zadelpen, een verstelbare stuurpen en de 7 versnellingen is dit een gewoon goede fiets. Wij zijn al fan. Nu jij nog ;)