Verzekerd van een nieuwe fiets!

Bij aanbiedingsfiets hebben we iets wat zo uniek is dat je het nergens anders zult vinden. Bij de aanschaf van een nieuwe fiets uit de selectie krijg jij van ons een half jaar verzekering kado indien je woonachtig bent in Nederland. Lees je mee hoe dat in zijn werk gaat?

Stel je eens voor!

Daar sta je dan. Je hebt een leuke dag in de stad achter de rug en komt beladen en bepakt met je nieuwe aankopen bij de fietsenstalling. Maar eenmaal daar staat je fiets niet op de plek waar je dacht dat hij stond. Je loopt voor de zekerheid nog een rondje om de stalling heen omdat je denkt dat je vergist hebt maar geen fiets te zien. En dan moet je opeens noodgedwongen met de bus naar huis. 

Je hebt maanden gespaard voor die handige fiets waarmee je razendsnel naar het station kunt racen om je trein te halen. Dolgelukkig want zo kun je tien minuten besparen in de ochtend om nuttigere dingen te doen (lees: nog een keer op snooze drukken). Na een lange werkdag stommel je de trein uit, loop je het perron af, via de trap naar beneden en eenmaal bij de stalling krijg je een onplezierige verrassing. Er staat alleen nog een voorwiel op de plek waar vanmorgen nog je fiets stond. Daar gaat je tijdswinst voor die dag. Dat is natuurlijk balen. 

Fietsdiefstal een groot probleem

We horen het erg veel momenteel. Fietsdiefstal is (helaas) orde van de dag. En het stond regelmatig in het nieuws afgelopen jaar. Vooral elektrische fietsen moesten het ontgelden. Dat komt natuurlijk omdat deze fietsen in een wat duurder segment vallen. Maar wat voor fiets je ook gekocht hebt - het is heel vervelend als hij opeens verdwenen is. Vaak gaat dit gepaard met overlast, verdriet dat dit jou is overkomen en boosheid - van jouw spullen moeten ze afblijven. Aanbiedingsfiets.nl kan de fietscriminaliteit helaas niet oplossen maar we kunnen het leed wel op een andere manier verzachten!

Een half jaar verzekerd tegen diefstal

Omdat er steeds meer fietsen gestolen worden zijn wij op zoek gegaan naar een unieke manier om jou te verzekeren van een goed rijdende fiets. Bij de aanschaf van je nieuwe fiets bieden wij een diefstalverzekering van 6 maanden aan. Word je fiets in die tijd gestolen? Dan zorgen wij dat je een nieuwe fiets krijgt! En omdat het een kadootje is moet het ook echt een kadootje blijven. Er zitten dus geen addertjes onder het gras. Na het half jaar krijg jij van de verzekeraar de vraag of je de verzekering door wilt zetten. Wil je dit niet? Geen probleem! Dan stopt de verzekering gewoon.

Zijn er dan wel regels?

Ja zeker. Omdat je van ons een volwaardige diefstalverzekering kado krijgt is het wel belangrijk dat je je weet dat er een paar regels zijn waar je je aan moet houden. Nouja, regels... Deze actie geld niet voor alle fietsen. Wij hebben een selectie gemaakt van fietsen en e-bikes waarop deze actie geldig is. Je herkent deze fietsen aan het volgende logo op de productkaart:

De fietsen waar je een gratis diefstalverzekering bij kraagt zijn allemaal voorzien van een goedgekeurd veiligheidsslot (ART**). Als je fiets gestolen is, is het belangrijk dat je de twee originele sleutels nog in je bezit hebt. Een van deze twee sleutels moet in gebruik zijn voor je slot. Ook moet er na diefstal aangifte gedaan worden bij de politie. Het proces verbaal hebben wij samen met je sleutels nodig om aanspraak te maken op een uitkering. 
De uitkering na diefstal is voor een fiets ter waarde van het aankoopbedrag van je gestolen fiets, niet op de accessoires of verzendkosten.