Consumentenbond test: waar koop je het voordeligst een fiets?

We schreeuwen het nog net niet van de daken, maar het scheelt niet veel. Wij zijn trots. Heel trots. Trots dat we jullie al jarenlang kunnen voorzien van A-merk fietsen voor een zeer scherpe prijs. Wij halen de slingers en ballonnen vandaag uit de kast. Lezen jullie mee waarom?

Waar koop je het voordeligst een fiets?

Bij Fiets-Exclusief.nl natuurlijk! Een quote van de consumentenbond: 

"Het is slimmer om online de prijzen te vergelijken. Zo kun je € 50 tot maar liefst € 700 besparen, blijkt uit onze prijspeiling."

In deze prijspeiling staan wij met 92% in de top 3 van de goedkoopste online fietsenwinkels. Sterker nog – wij staan op de tweede plaats! Benieuwd naar het artikel? Die kun je hier lezen op de website van de consumentenbond!

We kunnen jullie al jarenlang voorzien van een zeer scherp geprijsde fiets en dit word keer op keer bevestigd. In 2014 werd dit al benoemd door de consumentenbond.

Een goedkope fiets is een goede keus

Hoewel dit nog wel eens word aangehaald is een goedkope fiets allang geen duurkoop meer. Met een besparing tot 700 euro op een fiets ben je al snel zeer voordelig uit. Aanbiedingsfiets geeft je ook nog eens een zeer goede service en handelt garantie kosteloos voor je af. En je nieuwe fiets? Die leveren we fietsklaar bij je af. Zo weet je zeker dat je gewoon direct op kunt stappen en weg kunt fietsen.

22,7 miljoen fietsen in Nederland en meer

Nederland heeft een unieke positie in de fietswereld. Met meer fietsen dan inwoners worden er elk jaar weer rond de 1 miljoen nieuwe fietsen gekocht. Het loont dus om op zoek te gaan naar een zeer voordelige fiets die bij jou past. Aanbiedingsfiets.nl verkoopt niet alleen fietsen in Nederland maar ook in Belgie, Frankrijk en het Verenigd Koningkrijk. Zo weten we zeker dat niet alleen de consumenten in Nederland maar ook in het buitenland voordelig kunnen fietsen.

Streven naar kwaliteit

Met ruim 30 jaar ervaring in de fietsenbranche weten wij wat er nodig is om een goede fiets af te leveren. Onze monteurs zijn met elke fiets minimaal een half uur bezig. Ook word er altijd een proefrit gereden op de fiets. Zo weten we zeker dat jij een fiets in huis haalt die helemaal rijklaar is. 
Wij zijn dan ook erg trots op het cijfer dat we van jullie krijgen via de onafhankelijke beoordelingswebsite KIYOH. Van de 1002 beoordelingen die we daar hebben staan we gemiddeld een 8,8.