Bakfietsen

Een bakfiets kopen?

Net zoals Adele op een Gazelle Cabby fietsen? Dan kan! Maar een bakfiets kopen doe je niet zomaar, ook al zijn deze alleskunners de laatste jaren niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Deze praktische krachtpatsers zijn gebouwd om belangrijk transport te vervoeren. Eigenlijk kun je deze fiets zien als de ultieme transportfiets. Met een zo'n multitasker heeft u altijd ruimte over om uw boodschappen, kinderen of uw huisdier mee te nemen. Of je nu naar de school van uw kind wilt fietsen, even met de hond naar het park of uw kinderen moet ophalen van een speelpartijte – dit zijn de ideale fietsen om het werk goed en op comfortabele wijze doen.

Bakfiets
Gazelle bakfiets
Bakfiets bak
detailfoto bakfiets

Veilige bakfiets

De Gazelle Cabby is een veilige keuze. Door zijn hoge wendbaarheid fiets je heerlijk comfortabel op deze fiets. Doordat de bak van deze fiets is voorzien van een bankje met drie veiligheidsgordels kun je met gemak drie kinderen meenemen. Ook is het mogelijk om een Maxi Cosi adapter aan te schaffen waardoor je ook hele jonge kinderen veilig kunt vervoeren.

De Bakfiets is inzetbaar in veel situaties

Net gespot in Alphen aan den Rijn! De fietskoerier die met zijn Gazelle Cabby pakketjes rondbezorgt. Je kunt dus wel zeggen dat dit type fiets heel breed inzetbaar is. Het lijkt ons dan ook een fijne fiets als er veel pakketjes bezorgt moeten worden vanuit een bedrijf naar een postagentschap. Het is ook niet ondenkbaar om de hond in te laden en samen te fietsen naar het bos of het strand. Zo hoeft je hond in de warme zomerdagen niet met de fiets mee te rennen maar geniet je wel alle voordelen van het mooie weer in combinatie met de lekkere verkoeling die een fiets je kan bieden.  

Stevig en degelijk; de Gazelle Cabby bakfiets

De Gazelle Cabby is dus niet alleen erg veilig maar ook erg duurzaam! Door de stevige constructie is hij bestendig tegen kinderhandjes en vieze laarzen. Het stevige stalen frame kan dus wel tegen een stootje! Ook kun je dankzij handige hoezen kun je de bak afsluiten zodat regen geen kans heeft en je kinderen droog en warm in de bak zitten! De degelijke tweepootstandaard zorgt ervoor dat je de fiets goed kunt parkeren zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij om zal vallen. Samen met het stuurslot zorgt dit ervoor dat deze fiets ook stevig geparkeerd staat.

samen met de bakfiets
bakfiets

Niet een bakfiets kopen?

Wilt u geen een bakfiets kopen? Bekijk dan eens onze alternatieven voor de bakfietsen, denk hierbij eens aan onze transportfietsen, of elektrische bakfietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.