Cortina fietsen

Cortina fietsen

Producten 1-24 van 57

Pagina
 1. Cortina E-U1 N7 Heren
  Cortina E-U1 N7 Heren
  € 1.799,00 € 1.399,00
  Bekijken
 2. Cortina E-Nite MM N7 2024
  Cortina E-Nite MM N7 2024
  € 2.549,00 € 2.149,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 57

Pagina

Cortina Fietsen: Innovatie en stijl in elke rit

Cortina, een vooruitstrevend merk op het gebied van fietsen, combineert innovatie met de laatste trends op het gebied van mode en interieur. Het merk heeft zich weten te onderscheiden door niet alleen functionele, maar ook stijlvolle fietsen te produceren. Cortina begrijpt dat een fiets niet alleen een vervoermiddel is, maar ook een statement kan zijn in jouw lifestyle.
Met een assortiment dat varieert van heren- en damesfietsen tot kinderfietsen en elektrische modellen, heeft Cortina voor ieder wat wils. Het is geen verrassing dat het zoekwoord 'Cortina fiets kopen' steeds populairder wordt, gezien de unieke combinatie van design, comfort, en functionaliteit die Cortina biedt.

Cortina fietsen

Hippe herenfietsen van Cortina

Herenfietsen worden steeds hipper. Vroeger werden fietsen vooral gebruikt om van A naar B te komen. Maar tegenwoordig moeten fietsen ook bij uw lifestyle passen. Cortina weet met haar fietsen hier goed op in te spelen. Dit zorgt ervoor dat u zeker opvalt als u aan het fietsen bent op één van de herenfietsen van Cortina. Daarnaast zijn sommige fietsen voorzien van de nieuwste technologische snufjes, wat dacht u van een USB oplaadpunt.

We hebben verschillende type Cortina herenfietsen in ons assortiment, zoals de Cortina Blau. Dit is een eenvoudig model met een sportieve uitstraling. Weet u nog niet welke herenfiets u wilt? Kijk dan naar de top 10 herenfietsen die wij hebben samengesteld.

Moderne damesfietsen van Cortina

We hebben verschillende type damesfietsen van het merk Cortina in ons assortiment. Zo hebben we de Cortina Family wat een fijne moederfiets is. Op deze fiets kunnen kinderzitjes gemakkelijk geplaatst worden. Ook staat het stuur en zadel verder van elkaar vandaan waardoor u meer beweegruimte heeft tijdens het fietsen. Naast de Cortina Roots, hebben wij nog andere type fietsen in het assortiment zoals de Cortina Foss en de Cortina U4 Transport.
Dit is een Cortina transportfiets die ideaal is voor dagelijks gebruik. Naast Cortina transportfietsen, hebben wij natuurlijk nog meer dames transportfietsen

De mooiste kinderfietsen van Cortina

Cortina heeft hele hippe en kleurrijke kinderfietsen. De voor- en achterdrager zorgen ervoor dat er veel spullen meegenomen kunnen worden. Let bij het aanschaffen van kinderfietsen goed op de wielmaat. Een wielmaat van 24 inch kan geschikt zijn voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar kan een wielmaat van 16 inch geschikt zijn.

Modellen en categorieën van Cortina

Cortina heeft verschillende soorten fietsen. Stadsfietsen, moederfietsen en ook elektrische fietsen. Ben jij opzoek naar een specifieke fiets van Cortina? Kijk eens in het rijtje hieronder;

Vragen over Cortina fietsen?

Heeft u vragen over het merk Cortina of andere fietsen dan kunt u die altijd stellen via onze klantenservice. Die is bereikbaar via info@fiets-exclusief.nl of bel naar 0172 – 477 070.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.