Cortina Common

Cortina Common kopen?

Bent u op zoek naar een Cortina Common? Bij Fiets-Exclusief ben je aan het juiste adres.
Wij hebben verschillende Cortina Common damesfietsen en herenfietsen. Het heerlijke aan de Cortina Common is dat het een stevige fiets is, die ook nog eens onderhoudsvrij is. Hierdoor kunt u jaren heerlijk gebruik maken van de fiets.
De collectie Common fietsen heeft een wat eenvoudigere uitstraling dan andere fietsen van het merk Cortina, maar toch blijft de fiets er stijlvol uitzien.

Cortina Common
Cortina Common bruin

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een fiets?

Wanneer u een Cortina Common aanschaft is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Zo is de Cortina Common een stadsfiets die gericht is op het dagelijks gebruik. Deze fiets is ideaal om even mee naar de supermarkt te fietsen. Naast stadsfietsen hebben wij nog herenfietsen en damesfietsen van het merk Cortina in het assortiment.
Daarbij is het belangrijk om uzelf af te vragen hoeveel versnellingen u wilt, hoe hoog het frame moet zijn en welk remsysteem u het fijnst vindt werken. In ons handige filtersysteem kunt u al deze aspecten aangeven. Hierdoor kunnen wij de selectie aan fietsen voor u verfijnen.

Het merk Cortina

Het Nederlandse merk Cortina staat bekend om zijn hippe en moderne fietsen. Dit komt omdat de ontwerpers de trends op het gebied van mode en interieur volgen en die toepassen bij de fietscollecties. Hierdoor blijven de fietsen van Cortina er altijd goed uitzien.

Maak de Cortina Common persoonlijk met accessoires

De Cortina Common is voorzien van een speciaal ontworpen voordrager en bagagedrager om je fiets eenvoudig te personaliseren. Dit zogenaamde AVS-systeem (Antan Velo Systeem) zorgt dat je zonder gereedschap de leukste accessoires op je voordrager plaats. Het AVS systeem vindt je onder andere op fietskraaten, fietsmanden, fietstassen en ga zo maar door. Op deze manier style je je nieuwe Cortina Common precies zoals jij hem mooi vindt.
Bekijk hier alle Cortina Common accessoires.

Elektrische Cortina Common

De Cortina Common e-bike mag natuurlijk niet ontbreken. Dezelfde gave specifcaties als de 'gewone' Common, maar dan voorzien van een voorwielmotor of middenmotor. De Cortina Common elektrische fiets rijdt als een zonnetje en met gemak fiets je fluitend naar je werk of de winkels.
De Cortina E-Common elektrische fietsen vindt je hier.

Online Cortina Common bestellen?

Wilt u een Cortina Common online bestellen? Dit kunt u heel gemakkelijk doen via onze website. De fietsen worden 6 dagen in de week geleverd van maandag t/m zaterdag. Als de bestelling is afgerond wordt uw fiets rijklaar gemaakt, waardoor u gelijk kunt genieten van uw nieuwe fiets. Het is mogelijk om langs te komen bij onze experience center en winkel om uw fiets op te halen. Ons experience center is te vinden in Alphen aan den Rijn en de winkel is gevestigd in Leiden.

Stel uw vraag aan onze klantenservice!

Heeft u nog vragen over de Cortina Common of een andere fiets dan kunt u die gerust aan ons stellen. Het is mogelijk om een mail sturen naar info@fiets-exclusief.nl of bel naar 0172 – 477 070

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.