Cortina E-Common

3 producten

3 producten

Elektrische fietsen met de Cortina E-Common

De Cortina E-Common is de elektrische variant van de gewone Cortina Common. Deze trendy kruising tussen een stadsfiets en transportfiets maakt van elke fietsrit een plezier.
Met gemak fiets je met deze e-bike 25 km/uur dankzij de krachtige middenmotor of voorwielmotor.

De Cortina E-Common, met middenmotor of motor in het voorwiel

De elektrische Cortina Common is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en met verschillende accu groottes. Hierdoor bepaal je eenvoudig zelf welke motor en accu het beste bij jouw wensen en mogelijkheden past.
Alle Cortina E-Common fietsen hebben een Bafang motor en keuze uit 450Wh, 600Wh of zelfs een 750Wh fietsaccu.

Cortina E-Common met voorwielmotor

De E-common met Bafang H400 voorwielmotor is het instapmodel in deze serie. Deze motor levert een maximaal koppel van 30Nm en is prima geschikt voor dagelijks korte ritjes. De fiets leent zich perfect voor gebruik op vlak tot licht glooiend terrein. 

Cortina E-Common met middenmotor

Cortina E-Common met M420 middenmotor
Display van de Cortina E-Common elektrische fiets

De krachtigere Cortina E-Common fietsen zijn voorzien van een Bafang middenmotor. Hierin zijn 2 versies, de M300 en M420 middenmotor. Beide leveren deze maximaal 80Nm koppel.
De M300 middenmotor is voorzien van een rotatiesensor. De M420 heeft een trapkrachtsensor. Een rotatiesensor geeft een signaal naar de motor zodra de trapper langs de sensor komt, ongeacht hoeveel kracht je op de pedalen zet. De M420 met trapkrachtsensor meet daadwerkelijk de gegeven pedaaldruk en zorgt voor een comfortabelere vermogensafgifte aan de motor.

De Cortina E-Common serie bestaat uit de onderstaande modellen;

  • Cortina E-Common Belt M420
  • Cortina E-Common N8 M420
  • Cortina E-Common Family M420
  • Cortina E-Common N7 M300
  • Cortina E-Common N7 H400

Cortina E-Common als moederfiets

Speciaal voor het fietsen met kinderen heeft Cortina de E-Common Family ontworpen. Deze stevige en solide e-bike heeft alles wat je nodig hebt om veilig het fietspad op te gaan met 1 of 2 kinderen. De extra ruimte tussen het stuur en zadel zorgt dat de berijder zelf ook makkelijk op- en af kan stappen. Dankzij de dubbele standaard en stuurblokkering staat de E-Common Family stabiel op iedere ondergrond.
Verder is het zadel handig in hoogte te verstellen (zonder gereedschap) zodat iedereen in het gezin gebruik kan maken van deze Family-bike. Het aluminium frame heeft een draagkracht tot maarliefst 120 Kg, zodat je straks ook veilig met de kinderen op pad kan wanneer ze wat groter zijn.

Cortina E-Common family met kinderzitje

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.