Cortina U4 kopen?

Bent je op zoek naar een stoere, degelijke en leuk uitziende transportfiets? Dan is de Cortina U4 transport collectie echt iets voor jou. Wij hebben verschillende modellen voor zowel dames als heren, plus verschillende kleuren - zoals groen. Transportfietsen zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Dit komt door het stevige frame en de voordrager die op de fiets gevestigd zijn.

Cortina U4 fiets
Cortina U4  blauw

Kenmerken van de Cortina U4

De "U" van de U4 collectie staat voor Utility, wat nuttigheid in het Nederlands betekend. Deze Cortina transportfiets is nuttig en ziet er ook nog eens hip en trendy uit. De fiets is voorzien van een dubbele standaard en stevige voordrager. Er is keuze uit verschillende modellen variërend van 1 tot 7 versnellingen. Daarnaast is de Cortina transport U4 fiets verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.
De U4 collectie bestaat uit de basislijn daarnaast ook nog uit een aantal sub-lijnen. Hieronder staan de kenmerken van deze lijnen beschreven.

Cortina U4 Denim

De Cortina U4 Denim lijn is geinspireerd op de Jeans-look. De veelal blauwe kleuren, jeans componenten en lederen details zorgen ervoor dat je op deze fiets niet teveel opvalt maar toch anders bent dan de meeste fietsen.

Cortina U4 Family

De Cortina U4 Family is de moederfiets van Cortina fiets U4. Kenmerkend met hetzelfde sterke frame en degelijke afmontage, maar dan voorzien van alle handigheden die je nodig hebt voor het veilig rijden met kinderen.

De Cortina U4 maar dan met trapondersteuning.

De Cortina E-U4 is de elektrische fiets in deze familie. Voorzien van een sterke motor helpt de trapondersteuning je met tegenwind en heuvel op. Dezelfde leuke fiets maar dan met een beetje hulp. 

Wij helpen je bij de zoektocht

Met ons handige filtersysteem kun je gemakkelijker je nieuwe Cortina transportfiets fiets vinden. Vul in wat voor aandrijflijn, soort, framemaat, versnelling en prijs je wilt. Hierdoor kunnen wij het aantal fietsen voor u verfijnen, waardoor u eerder uw ideale fiets vindt. Naast de U4 collectie hebben wij nog andere fietsen van het merk Cortina, zoals: U1, Mozzo, Blau, Common en nog veel meer. Daarbij hebben wij nog transportfietsen van het merk Gazelle in ons assortiment.

Een Cortina U4 fiets bestellen?

Wil je een Cortina U4 online bestellen? Dat gaat heel gemakkelijk via onze website. De fietsen worden van maandag t/m zaterdag geleverd. Nadat je bestelling is afgerond maken wij uw fiets 100% rijklaar. Hierdoor kunt u gelijk gebruik maken van uw nieuwe fiets. 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via 0172- 477 070 of stuur een mail naar info@fiets-exclusief.nl.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.