Elektrische bakfietsen

Elektrische bakfiets kopen

Een bakfiets elektrisch is zeer praktisch. Want wat is er nu handiger dan ‘s ochtends iedereen inladen in de bak en ze zo heerlijk snel naar school brengen – met een beetje extra wind in de rug!
De elektrische bakfiets is niet alleen ideaal voor het meenemen van je kinderen naar school, maar kan ook ingezet worden voor het vervoeren van bagage. Dit gaat, dankzij de elektrische ondersteuning, gemakkelijk en moeiteloos.

Merken elektrische bakfietsen

Fiets-Exclusief verkoopt de elektrische bakfiets merken Bakfiets.nl en Gazelle.

Bakfiets met elektrisch systeem

De bakfiets met elektrisch ondersteuningssysteem is een recente toevoeging aan het assortiment elektrische fietsen. De praktische kant van deze fiets heeft ons er van overtuigd dat het een goede toevoeging kan zijn aan een moderne levensstijl. Ben jij al overtuigd? 
Voordelen van een elektrische bakfiets:

  • Je kunt iedereen in één keer vervoeren
  • De comfortabele elektrische ondersteuning helpt je onderweg!
  • Nooit in de file bij school – je fietst gemakkelijk en snel via het fietspad

Er zijn vele accessoires te koop die passen bij jouw elektrische bakfiets! Wat dacht je van een bakfietshoes? Of een handig kettingslot waarmee je jezelf verzekert dat je de bakfiets ten alle tijden weer terug kunt vinden!

Ben je op zoek naar een elektrische fiets zonder transportmogelijkheden?

Natuurlijk heeft Fiets-Exclusief nog veel meer mooie elektrische fietsen in het assortiment. Of juist op zoek naar een bakfiets zonder trapondersteuning, ook deze zijn leverbaar tegen scherpe prijzen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.