Elektrische fiets dames

Producten 1-24 van 88

 1. Gazelle Paris C7 HMB Dames
  Gazelle Paris C7 HMB Dames
  € 2.299,00 € 1.999,00
  Bekijken
 2. Cortina E-Nite MM N7 2024
  Cortina E-Nite MM N7 2024
  € 2.549,00 € 2.149,00
  Bekijken
 3. Gazelle Medeo T9 HMB Dames
  Gazelle Medeo T9 HMB Dames
  € 2.699,00 € 2.199,00
  Bekijken
 4. Gazelle Esprit HFB Dames
  Gazelle Esprit HFB Dames
  € 1.999,00 € 1.599,00
  Bekijken
 5. Advanced Reco One Wave
  Advanced Reco One Wave
  € 4.899,00 € 3.999,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 88

Elektrische damesfietsen

Een elektrische damesfiets kopen van hoge kwaliteit is niet moeilijk dankzij Fiets-Exclusief.nl! Wij hebben voldoende e bikes voor dames beschikbaar in diverse varianten. Van elektrische hybridefietsen waarmee je uren kunt toeren, tot een degelijke elektrische stadsfiets voor dames om je dagelijkse ritjes mee te maken.

Elektrische vanDijck damesfiets

E-bike dames

Je kunt bij ons terecht voor een groot assortiment e-bikes die tegen een zeer scherpe prijs verkocht worden. Naast de prettige prijs bieden wij je ook persoonlijke hulp tijdens het kiezen van je elektrische damesfiets!

Zo hebben wij een telefonische klantenservice die op werkuren beschikbaar is, een makkelijke chat op onze website, kunt u alle vragen kwijt per e-mail én hebben wij een mooie winkel in Leiden waar u met al je vragen terecht kunt. Zo helpen we je graag aan de juiste e-bike, kunnen wij je begeleiden met het aanvragen van een fiets via het fietsplan en kunnen we je adviseren over het verzekeren van de elektrische fiets.

Elektrische damesfietsen met een lage instap

Wanneer je op zoek bent naar een elektrische damesfiets met een lage instap is ook hier een ruim assortiment voor beschikbaar. Deze e-bike voor dames met een lage instap kenmerkt zich door de eenvoudige op- en afstap. Hierdoor hoef je je been niet zover meer over de stang te tillen. Ideaal wanneer je gemakkelijk op wilt stappen.

Ruim assortiment elektrische damesfietsen

Wij werken met kwalitatief hoogwaardige leveranciers van elektrische damesfietsen. De e-bikes die Gazelle en Cortina geleverd worden zijn het resultaat van jarenlang ontwikkelen en kwaliteitsverbeteringen. Zo heb je een fiets die perfect is toegespitst op het Nederlandse fietsklimaat! Ook hebben elektrische fietsen met middenmotor voor dames

Gazelle elektrische damesfiets

Het Nederlandse Gazelle is een van de meest iconische merken op de fietsmarkt. Wij kennen Gazelle als een merk dat fietsen met grote kwaliteit en oog voor detail maakt. Daarbij word er ook gekeken naar de wensen van de consument – de lage instap bij de Gazelle Orange is hier een direct en bekend gevolg van. Een ander goed voorbeeld is de Gazelle Miss Grace elektrisch

Cortina elektrische damesfiets

Hip en vernieuwend – dat zijn twee woorden die uitermate goed bij Cortina passen. Door de degelijkheid van montage en het design uiterlijk weet je dat je bij Cortina een goede fiets koopt die absoluut geen alledaags uiterlijk heeft. Deze fietsen vallen in de categorie lifestyle fietsen maar laat je daar niet door misleiden - deze fietsen passen in elke lifestyle - of je op zoek bent naar een stadsfiets of een sportieve elektrische fiets. De Cortina E-U1 is een goed voorbeeld voor dames die opzoek zijn naar een elektrische transportfiets.

Elektrische damesfietsen van vanDijck

De E-bikes van vanDijck kenmerken zich door hun krachtige motoren en sterke fietsaccu's. De E-bikes van vanDijck zijn verkrijgbaar in tal van uitvoeringen.
De elektrische vanDijck damesfietsen hebben een brede instap en fraai uiterlijk.

Een fietsaccu voor de elektrische damesfiets

Is uw fietsaccu aan vervanging toe omdat je heel veel kilometers weg hebt gefietst of ben je op zoek naar een reserve fietsaccu? Dan is het natuurlijk noodzakelijk om de juiste fietsaccu te bestellen voor de elektrische damesfiets.

Voor vrijwel alle elektrische damesfietsen hebben wij een fietsaccu op voorraad. Je dient te letten op:

 • Welk merk e-bike gebruik je?
 • Melk model e-bike heb je in bezit?
 • Welke afstand wil je met deze fiets fietsen?

Indien je niet zeker bent van uw zaak willen we u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Je kunt eventuele vragen per e-mail stellen of natuurlijk in onze winkel te Leiden!

Ook voor een acculader kun je bij ons terecht. Acculaders voor elektrische damesfietsen van Gazelle en Cortina koop je gemakkelijk via onze gebruiksvriendelijke website!

Elektrische damesfiets

E-Bikes voor dames

Accessoires elektrische damesfiets

Naast de aanschaf van een fiets is het ook handig om na te denken over eventuele accessoires die je voor je fiets bij kunt bestellen. Hierbij kun je denken aan:

Een handige (insteek)ketting: Afgelopen jaren waren elektrische fietsen zeer populair onder fietsendieven. Hierdoor is het absoluut noodzakelijk om je fiets goed op slot te zetten of in een beveiligde stalling te plaatsen om diefstal te voorkomen. Met een fietsketting weet je zeker dat je fiets extra goed beveiligd is tegen dit vervelende fenomeen.

Praktische fietstassen: met fietstassen heb je nog net dat beetje meer vrijheid tijdens je fietstocht. Zo kun je een handige regenjas inpakken om jezelf te beschermen tegen nattigheid. Ook is een lekkere lunch zo meegenomen!

En heb je je fiets een keertje mee voor een kort tochtje? No problem! Je boodschappen neem je zo mee zonder overbodig gesjouw.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.