Elektrische hybride fietsen

Producten 1-24 van 28

Pagina
 1. Gazelle Medeo T9 HMB Dames
  Gazelle Medeo T9 HMB Dames
  € 2.699,00 € 2.199,00
  Bekijken
 2. Gazelle Medeo T9 HMB Heren
  Gazelle Medeo T9 HMB Heren
  € 2.699,00 € 2.199,00
  Bekijken
 3. Advanced Reco One Wave
  Advanced Reco One Wave
  € 4.899,00 € 4.499,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 28

Pagina

Elektrische hybride fietsen, Sportief & Comfortabel

De hybride fiets elektrisch vertegenwoordigd het beste uit twee zeer populaire categorieen e-bikes. De elektrische hybride fiets is gemaakt voor de fietser die een fiets zoekt die zowel ideaal is in stadsverkeer als op langere afstanden. Je kunt dit type fiets ook zien als de ultieme toerfiets. Dit model is meestal gemaakt met een open kettingkast, krachtige motor en meerdere versnellingen. Deze combinatie zorgt ervoor dat je soepel kunt fietsen, licht schakelt en voldoende ondersteuning hebt op zowel korte- als langere afstanden.

Elektrische hybride fietsen
hybride elektrische fiets
toeren met de elektrische hybride fiets
elektrische hybride ebike

Elektrische hybride fiets -  gaan waar je maar wilt!

Omdat een hybride elektrische fiets zo ontzettend makkelijk inzetbaar is voor verschillende doeleinden zijn dit de fietsen bij uitstek voor sportieve fietsers. Deze fietsen zijn gemaakt om op comfortabele wijze vele kilometers weg te trappen. Dit is ideaal voor iedereen die graag heerlijke toerritjes wegfietst maar wel graag gebruik wil maken van een extra duwtje in de rug.

Een hybride elektrische fiets met een middenmotor

De elektrische fiets hybride heeft een krachtige middenmotor zodat jij tijdens het fietsen voldoende ondersteuning hebt. Het gaat hier om elektrische hybride fietsen met een Bosch middenmotor of elektrische hybride fietsen met een Yamaha middenmotor. De hybride elektrische fiets word gekenmerkt door zijn sportieve zithouding en omdat er gebruik gemaakt is van een middenmotor heb je ook een zeer stabiele wegligging. Hierdoor ben je tijdens het fietsen wendbaarder. Omdat een hybride elektrische fiets ook vaak voor woon-werkverkeer word gebruikt is dit ook een fijne eigenschap in een drukke stad.  

Prijswinnende elektrische hybride fiets

Gazelle heeft meerdere malen hoge ogen gegooid met de Gazelle Chamonix T10 HMB elektrische hybride fiets. Deze Gazelle hybride fiets is de winnaar van de AD fietstest 2018. Dat komt door zijn krachtige ondersteuning, de geruisloze Bosch Active Line middenmotor met 50Nm koppel en de soepel schakeling. Het schakelsysteem is het zeer bekende Shimano Deore. 

Onderhoud van uw elektrische hybride fiets

Het onderhoud van je elektrische hybride fiets is een belangrijk element welke je niet over mag slaan. Met een open kettingkast is een elektrische hybride fiets zeer comfortabel in gebruik. Het schakelgedrag van een elektrische hybride fiets is zeer prettig. Een accuut en snel reactievermogen zijn het voordeel van deze elektrische hybride fietsen. Om je fiets goed te onderhouden is het noodzakelijk dat je de ketting en tandwielen goed onderhoud. Schoonmaken kan met de handige kettingreiniger en de handige onderhoudsset voor elektrische fietsen heeft alles om jouw fiets het hele jaar door goed te verzorgen. Voor verdere tips over het onderhoud van je elektrische fiets kun je altijd terecht in onze winkel, de showroom, per chat of de telefonische klantenservice

Fietsaccu van uw elektrische hybride fiets

Belangrijk onderdeel van je elektrische hybride fiets is de fietsaccu. De fietsaccu bepaalt tenslotte je actieradius (de totale hoeveelheid te fietsen kilometers met een volle accu). Ben je een fanatieke fietser of maak je lange afstanden? Kies dan een accu met een grote actieradius. Het kan zijn dan na enige periode je fietsaccu aan vervanging toe is, dan kun je deze eenvoudig vervangen en weer snel de weg op! Ga je de fietsaccu vervangen? Let dan het type accu dan past bij je elektrische hybride fiets. Voor elk merk fiets kan een ander merk accu van toepassing zijn. Daarnaast heb je wellicht nu behoefte aan een fietsaccu met een hogere actieradius, let hier goed op bij de aanschaf van een nieuw exemplaar.

elektrische hybride fiets

Is een Elektrische hybride fiets toch niets voor jou?

Kijk dan ook eens bij onze elektrische stadsfietsen! Of ben je er nog helemaal niet over uit wat voor type elektrische fiets nu bij jou past? Bekijk al onze elektrische fietsen. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment fietsen van absolute topmerken. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.