Elektrische hybridefietsen voor dames

Elektrische hybride fiets dames

Een elektrische hybride damesfiets is een ideale combinatie tussen een toerfiets en een sportieve fiets. Door de derailleur die in de elektrische hybride damesfiets zit heeft deze fiets zeer comfortabel en soepel schakelgedrag. Ten opzichte van andere elektrische fietsen zal het gewicht van de elektrische hybride fiets vaak iets lager liggen. Dit heeft vele voordelen als u regelmatig wilt toeren met uw elektrische hybride damesfiets. Door het prettige schakelgedrag is uw fiets reactiever tijdens het fietsen en fietst uw fiets lichter.

Onderhoud aan de elektrische hybride damesfiets

Bij een open kettingkast is het belangrijk dat u goed onderhoud pleegt aan de ketting. Doordat deze minder beschermd is tegen weersinvloeden is het noodzakelijk om de ketting en de tandwielen goed te onderhouden. Schoonmaken en onderhouden kan gelukkig makkelijk met de kettingreiniger en onderhoudsspray in het assortiment.

Aandrijving van de elektrische hybride damesfiets

Er zijn twee type aandrijving bij de elektrische hybride damesfietsen: de achterwielaandrijving en de middenmotor. Elk met zijn eigen voor en nadelen. Heeft u hulp nodig bij het kiezen, neem dan gerust contact met ons op.

Aandrijving middels een achterwielmotor

Bij de achterwielmotor zit de motor in het achterwiel geplaatst. Hierdoor krijgt u letterlijk een duwtje in de rug. Dit geeft het meeste het gevoel alsof u als het ware op een normale fiets fietst. Daar bent u tenslotte de drijfkracht die het achterwiel aanstuurt. Dit type motor is erg plezier als u op zoek bent naar een fiets met zo natuurlijk mogelijk rijgedrag of als u in heuvelachtig gebied woont.

Middenmotor aandrijving

Elektrische hybridefietsen met een middenmotor hebben het zwaartepunt in het midden liggen. Hierdoor is de balans- en gewichtsverdeling zeer goed dankzij het lage zwaartepunt. Voorbeelden hiervan zijn;

Elektrische hybride damesfiets

Ben je op zoek naar een elektrische damesfiets met gesloten kettingkast?

Kijk dan bij de elektrische stadsfietsen van Cortina en Gazelle!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.