Elektrische hybridefietsen voor heren

Elektrische hybride fiets heren

Een elektrische hybride herenfiets is voorzien van een derailleur. Hierdoor heeft de elektrische hybride herenfiets heel soepel schakelgedrag en fietst hij heerlijk licht. Dit is vooral ideaal voor iedereen die op zoek is naar een sportieve fiets omdat ze vele kilometers op de weg maken. De elektrische hybride fiets is bijvoorbeeld ideaal voor iedereen die op zoek is naar een fiets om de files mee te ontwijken naar werk of in het weekend grote toertochten maakt.

Elektrische hybride herenfiets onderhouden

Een elektrische hybride herenfiets heeft zoals u heeft kunnen lezen dus vele voordelen. Maar daarvoor in de ruil is het wel noodzakelijk dat de ketting en de tandwielen van de fiets goed schoon gehouden worden. Denk hierbij aan pekel tijdens gladde winterdagen of modder in de herfst. Hierdoor blijft u dit prettige rijgedrag behouden en kunt u jarenlang plezier hebben van uw elektrische hybride herenfiets. Onderhoud gaat zeer gemakkelijk met deze onderhoudsset of kettingreiniger die u bij onze accessoires kunt vinden onder het kopje onderhoud!

Twee merken elektrische hybride herenfietsen

Zowel Gazelle als Sensa maken kwaliteitsfietsen op niveau. Deze Nederlandse merken staan bekend om hun degelijke makelij. Dankzij de jarenlange ervaring die zowel Sensa als Gazelle hebben in het maken van elektrische hybride fietsen weet u dat u een prettige elektrische hybride herenfiets in huis haalt.

De aandrijving van uw elektrische hybride herenfiets

We bieden twee type aandrijving aan op de hybride herenfiets. Achterwiel-aandrijving en middenmotor-aandrijving. Beide aandrijving types hebben specifieke voordelen voor de elektrische hybride herenfiets.

Extra power via de achterwielaandrijving

Achterwielaandrijving bij de elektrische hybride herenfiets is erg comfortabel in gebruik omdat dit het meest natuurlijke rijgedrag geeft. Doordat de motor geplaatst zit in het achterwiel krijgt u een duwtje in de rug, net alsof u iets harder kunt trappen als normaal.

Aandrijving via de middenmotor

De middenmotor bij de elektrische hybride herenfiets zit strategisch geplaatst in het midden van de fiets waardoor het zwaartepunt lager ligt en de balans van de fiets als prettig word ervaren.
De middenmotor wordt in steeds meer e-bike toegepast en wint snel terrein. De best verkochte elektrische hybridefietsen voor mannen zijn;

Elektrische hybride herenfiets

Bent u op zoek naar een elektrische herenfiets met gesloten kettingkast?

Kijkt u dan bij onze elektrische herenfietsen voor stadsgebruik van zowel Cortina als Gazelle!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.