Elektrische fietsen met een lage instap

Producten 1-24 van 48

Pagina
 1. Gazelle Paris C7 HMB Dames
  Gazelle Paris C7 HMB Dames
  € 2.299,00 € 1.899,00
  Bekijken
 2. Cortina E-Nite MM N7 2024
  Cortina E-Nite MM N7 2024
  € 2.549,00 € 2.149,00
  Bekijken
 3. Advanced Reco One Wave
  Advanced Reco One Wave
  € 4.899,00 € 3.999,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 48

Pagina

Elektrische fiets lage instap

Wil je graag een elektrische fiets met lage instap kopen? Dat kan in onze ruime collectie elektrische fietsen met een lage instap. Hiermee voel je je veilig, kun je gemakkelijk fietsen en blijf je in beweging. In ons assortiment elektrische fietsen met een lage instap vind je fietsen met een framehoogte van 45 cm. tot en met 61 cm! 

Typen elektrische fietsen met lage instap

Er zijn diverse types elektrische fietsen met een lage instap verkrijgbaar. Zo zijn er elektrische fietsen met een lage instap met een voorwielmotor en elektrische fietsen met een lage instap met een middenmotor. In ons experience center in Alphen aan den Rijn kunt u uittesten welke elektrische fiets met een lage instap het beste bij u past! 

Voordelen elektrische damesfiets lage instap

Een e-bike met lage instap heeft verschillende voordelen, dan een gewone fiets. Met een elektrische fiets kan makkelijker langere afstanden gefietst worden. Je kunt zelf de mate van ondersteuning kiezen. Wil je graag zelf de meeste kracht leveren? Dat kan! Wil je liever dat je motor het zware werk voor je doet? Ook dat kan! De accu is elektrisch, dus die kan weer makkelijk opgeladen worden. Vaak is een elektrische fiets de ideale uitkomst voor wat oudere mensen die graag lange afstanden fietsen. Dit in combinatie met een lage instap is helemaal ideaal.

Gazelle elektrische fiets met lage instap

De Gazelle Balance C7 HFP - unieke e bike lage instap met voorwielmotorGazelle heeft in de categorie elektrische fietsen met een lage instap twee unieke exemplaren op de markt gebracht:

 • De Gazelle Ami C7 HMS - Elektrische fiets met 26 inch wielen en een middenmotor voor extra balans

Elektrische fiets met lage instap

lage instap elektrische fiets

Beide fietsen voldoen aan de grote vraag naar stabiliteit. Bij beider fietsen is het mogelijk om met je voeten bij de grond te kunnen. Welke heeft jouw voorkeur?

Twijfelt u nog tussen een aantal modellen? Bekijk dan al de beste fietsen van 2022 om zeker te weten dat u voor de juiste fiets kiest. Liever een aanbieding elektrische fiets? Geen probleem, Fiets-Exclusief.nl heeft een ruime keuze in elektrische fietsen!

Fiets accessoires

Het is belangrijk om bij fietsen goede accessoires te hebben die het fietsen gemakkelijker maken. Wij hebben in ons assortiment goede fietssloten die ervoor zorgen dat uw fiets minder makkelijk gestolen wordt. Ook hebben we een ruim assortiment met fietstassen online en in onze winkel. Zo ben je onderweg altijd voorzien van genoeg ruimte om van alles in mee te nemen! 

Liever geen elektrische fiets met lage instap?

Toch geen elektrische fiets met lage instap? Ook een reguliere fiets met lage instap behoort tot ons assortiment. Bij Fiets-Exclusief is de keuze reuze en helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Heeft u toevallig wel eens nagedacht over een bakfiets? De meeste bakfietsen hebben namelijk ook een lage instap!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.