Elektrische moederfiets

6 producten

6 producten

Moederfiets elektrisch

De e-bike mamafiets is een uitkomst voor alle moeders van nu. Als moeder heb je het vaak al druk zat! Het is dan ook ideaal om een fiets te hebben waarmee je net even dat steuntje extra in de rug krijgt. Zo kunnen jullie samen op stap met de fiets! Dat is natuurlijk niet alleen heel gezond dankzij de frisse lucht maar ook nog eens heel praktisch! Een elektrische mamafiets parkeer je gemakkelijk op het schoolplein. Naast elektrische mamafietsen, verkopen wij ook hele handige elektrische bakfietsen. Ook ontzettend handig om u kinderen mee naar school te brengen.

Elektrische mamafiets - praktische alleskunner!

E-bike moederfietsen kunnen veelzijdig ingezet worden. De fiets is zo ontworpen dat er 1 of 2 kinderen plaats kunnen nemen op de fiets. De eigenschappen die bij elke moederfiets elektrisch naar voren komen, is dat er makkelijk kinderzitjes op gemonteerd kunnen worden. Tevens heeft een elektrische mamafiets een dubbele standaard waarmee de fiets stevig neergezet kan worden op verschillende plekken. De elektrische mamafiets heeft een stevig frame waar extra gewichten op kunnen steunen. Doordat de instap laag en wijd is, kan de fietser makkelijk op en afstappen. De bagagedrager is extra verstevigd omdat er een kinderzitje achterop kan worden gemonteerd. Het stuurslot op de fiets zorgt ervoor dat de stuur niet omslaat en dat de fiets niet makkelijk gestolen wordt.

Bij Fiets-Exclusief verkopen we Cortina moederfietsen en Gazelle moederfietsen

Samen op de elektrische mamafiets
De elektrische mamafiets

Elektrische moederfiets met middenmotor

In ons assortiment van elektrische moederfietsen hebben wij voor ieder wat wils. Denk bijvoorbeeld aan een Gazelle moederfiets of een moederfiets Cortina. Beide merken leveren mamafietsen van zeer goede kwaliteit. 

In het assortiment elektrische moederfietsen bevinden zich o.a. een elektrische mamafiets met voorwielmotor en een elektrische mamafiets met middenmotor. Wij raden altijd aan om een proefrit te fietsen op de elektrische moederfiets. Zo kun jij voor jezelf bepalen wat jij het fijnst vind fietsen. Dit kan in ons experience center. Zo weet jij zeker dat je een elektrische moederfiets koopt die het beste bij jouw wensen past! Benieuwd naar de nieuwste moederfietsen? Bekijk dan alle moederfietsen uit 2022.

Kinderzitjes op de mamafiets elektrisch

Wij hebben een grote voorraad kinderzitjes in ons assortiment. Wij hebben enkel kinderzitjes voor elektrische mamafietsen die voldoen aan alle veiligheidseisen. Zo kun jij veilig op pad met je kind en hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid onderweg. 

elektrische mamafiets
Kinderzitjes op de elektrische mamafiets

De fietsaccu van je elektrische mamafiets

Als je elke dag gebruik maakt van je elektrische mamafiets kan het na een aantal jaren gebeuren dat je fietsaccu vervangen moet worden. Of misschien wil je juist een reserve fietsaccu voor je elektrische mamafiets kopen. Dat is mogelijk bij aanbiedingsfiets.nl! Wij hebben niet alleen vervangende fietsaccu's te koop maar ook acculaders. Dus mocht je onverhoopt op een dag een nieuwe accu of acculader moeten kopen dan kun je ook bij ons terecht!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.