Gazelle Orange Elektrische fiets

Gazelle Orange elektrische fiets

De Gazelle Orange e-bike is de meest bekende elektrische Gazelle fiets. De Orange familie heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor deze e-bike het best verkochte model van Gazelle is.
De krachtige Bosch middenmotoren welke je terug vindt in deze serie, zorgen voor een fijne en comfortabele fietstocht.

De Gazelle e-bike Orange is een recreatieve elektrische stadsfiets, perfect geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer en voor lekkere fietstochten.

Gazelle Orange elektrische fiets
accu gazelle orange e-bike

Gazelle Orange e-bike met Bosch middenmotor

Alle Gazelle Orange elektrische fietsen zijn voorzien van een Bosch motor.
In feite kent de e-bike Gazelle Orange twee varianten Bosch motoren: de Bosch 3.0 Active Line en de Bosch 3.0 Active Line Plus.
Het grootste verschil tussen deze twee varianten zit hem in de trekkracht. De trekkracht van de Plus variant is groter. De Gazelle Orange C7+ heeft een 40Nm sterke motor en de Orange C8 HMB een 50Nm motor.

Elektrische fiets Gazelle Orange – herenfiets en damesfiets

Hoewel een herenfiets tegenwoordig relatief minder geproduceerd wordt en een damesfiets steeds meer als unisex fiets wordt gezien, is de Gazelle e-bike Orange vooralsnog te verkrijgen als heren- en damesfiets. Een duidelijk zichtbaar verschil tussen de Gazelle Orange e-bike heren- en damesfiets is de vormgeving van het frame. De herenfietsen beschikken over een dwarsstang in het frame en de damesfietsen van de Gazelle Orange elektrische fiets hebben het kenmerkende, lichtgewicht, aluminium frame met lage wijde instap.

Daarnaast zijn zowel de herenfiets als de damesfiets voorzien van een dichte kettingkast, naafversnellingen die onderhoudsarm zijn en heeft de e-bike Gazelle Orange een geometrie die ervoor zorgt dat je comfortabel rechtop de fiets zit. Ook goed om te weten: de voorvork en zadelpen van de Gazelle Orange elektrische fiets hebben een fijne vering waardoor hobbels in het wegdek goed opgevangen worden.

Actieradius van de Gazelle Orange elektrische fiets

Alle Gazelle e-bike Orange fietsen hebben de fietsaccu netjes verwerkt in de bagagedrager. Je kiest eenvoudig welke accu voor jouw gebruik voldoende is. Hierbij heb je de keuze uit een 300Wh (inbegrepen), 400Wh of 500Wh accu.
Ondanks de aanwezigheid van de accu verwerkt in de bagagedrager, blijft het overigens ook mogelijk om een kinderzitje of fietstas op de Gazelle Orange elektrische fiets te monteren.

Actieradius Gazelle Orange e-bike

Andere bekende Gazelle elektrische fietsen

Naast de e-bike Gazelle Orange kent Gazelle nog meer mooie collecties elektrische fietsen;

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.