Hybride Sensa fietsen

Sportief en comfortabel

Een hybride fiets van Sensa is een veelzijdige sportieve fiets die ontworpen is voor zowel stadsritten als fietstochten. Het combineert de eigenschappen van een stadsfiets en een sportfiets, waardoor het de perfecte balans biedt tussen snelheid, comfort en duurzaamheid. Met deze fiets kun je gemakkelijk over verschillende terreinen fietsen, zoals geasfalteerde wegen, grindpaden en lichte onverharde wegen.

Voordelen

Een hybride Sensa fiets biedt veel verschillende voordelen ten opzichte van andere fietsen. Zo biedt het een comfortabele zitpositie, waardoor je langere afstanden kunt afleggen zonder last van rug- of nekpijn te krijgen. Daarnaast heeft de fiets een licht gewicht wat zorgt voor een soepele fietstocht. Verder is een Sensa-fiets uitgerust met een lichtgewicht frame en kwalitatieve rem- en versnellingsonderdelen, wat zorgt voor comfort tijdens de fietsritten.

Hybride fiets van Sensa

Verschillende modellen

De modellen van Sensa zijn opgedeeld in een aantal families. Daarnaast zijn er natuurlijk dames- en heren-modellen leverbaar;

De modelseries uit de Sensa serie zijn;

Sensa Superlite
Sensa Cintura
Sensa Travel Lite

Hoe kies je de juiste hybride Sensa fiets?

Bij het kiezen van het juiste model zijn er verschillende factoren waar je rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk om je fietsdoelen te bepalen. Wil je de fiets voornamelijk gebruiken voor dagelijkse ritten naar het werk, of wil je ermee op avontuur gaan in de natuur? Daarnaast is het belangrijk om de juiste framemaat te kiezen, zodat de fiets past bij jouw lengte.

Twijfel je over welke hybride Sensa fiets bij jou past? Kom dan eens langs in de winkel of het Experience Center en laat je adviseren. Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk!

Naast de modellen van Sensa kun je bij Fiets-Exclusief ook terecht voor modellen van andere merken.
Bekijk bijvoorbeeld de
hybride fietsen van Gazelle.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.