Papafietsen

Een papafiets kopen?

De papafiets is onmisbaar voor elke vader. Want wat is er nu leuker dan samen op de fiets grote avonturen tegemoet te rijden? Dit type fiets moet natuurlijk wel aan vele eisen voldoen. De fiets moet allereerst stevig zijn zodat jij als vader veilig kunt fietsen. Daarnaast moeten zowel het stuur als de achterdrager extra gewicht kunnen dragen zodat er degelijke kinderzitjes op geplaatst kunnen worden. En natuurlijk moet er een stevige standaard aanwezig zijn, want ook dat is belangrijk. Je weet tenslotte nooit wat voor leuks je onderweg tegen komt. Want als er iets belangrijk is is het wel de veiligheid van jou en je kind! Een vervanger voor een papafiets is natuurlijk een bakfiets. Nieuwsgierig naar de verschillende bakfietsen? Bekijk en vergelijk de bakfietsen dan snel!

Een papafiets kopen, een goede keus voor de toekomst

Naast onze ruime collectie mamafietsen hebben we ook diverse fietsen voor de moderne vader in huis. We snappen dat de keuze soms erg lastig kan zijn en daarom is er een ruime selectie aan fietsen gemaakt die voldoen aan onze strenge eisen.
Vaak worden deze fietsen tenslotte niet alleen gebruikt voor korte ritjes met je kind, maar ook naar werk of om even boodschappen te doen. Het is dan ook belangrijk dat kinderzitjes gemakkelijk passen en er ook weer gemakkelijk af te halen zijn.
Ook de verlichting moet degelijk zijn. Want ook in het donker wil je goed gezien worden door iedereen. Papafietsen moeten dan ook voldoen aan onze kernwaarden: Veilig, praktisch en betrouwbaar!

Kinderzitjes op je papafiets

Wij hebben er voor gekozen om de kinderzitjes en accessoires van YEPP aan te bieden op Fiets-Exclusief.nl. Ten eerste omdat ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn gemakkelijk te bevestigen op je fiets, weerbestendig en verkrijgbaar in allerlei leuke uitvoeringen. Ze zijn bovendien ook heel veilig zodat je met een gerust hart samen op stap kunt. De kinderzitjes zijn handig op slot te zetten waardoor ze zeer goed te beveiligen zijn tegen diefstal. De YEPP zitjes zijn zeer weerbestendig door het gebruikte materiaal. Hetzelfde materiaal is ook nog eens zacht en comfortabel voor je kind. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkst.

Twee verschillende merken; papafietsen van Cortina en Gazelle

Wij bieden twee merken aan die fietsen produceren volgens onze drie kernwaardes. Gazelle maakt al decennialang fietsen die optimaal toegepast zijn op het Nederlandse fietslandschap. Deze degelijke Hollandse producent zorgt er voor dat fietsen niet alleen degelijk en praktisch zijn maar ook leuk in gebruik. Zo is samen op stap gaan misschien nog wel nét dat beetje leuker.

papafiets
papafiets batavus
samen op de papafiets
papafiets met zoon

Ben je op zoek naar een degelijke fiets?

Kijk dan ook eens bij onze totale collectie stadsfietsen. Zo weet je zeker dat je een fiets vind die bij jou past!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.