Sensa Cintura

2 producten

2 producten

Sensa Cintura

De Sensa Cintura is een lichtgewicht sportieve fiets voor dagelijks gebruik. Afgemonteerd met de beste materialen tegen een scherpe prijsstelling. De Sensa Cintura is beschikbaar in een dames- en herenmodel.
Deze Sensa fiets met riemaandrijving fietst niet alleen erg lekker, het is ook een pareltje om te zien.

Unieke combinatie van specificaties

De Sensa Cintura valt op tussen alle andere fietsen door de afwerking. Deze lichtgewicht Sensa stadsfiets (maar ook zeker te gebruiken voor recreatieve fietstochten) is voorzien van een Shimano Alfine 8 versnellingsnaaf. Dankzij de unieke naaldlagers in deze versnellingsnaaf rijdt de fiets heerlijk soepel en beschik je over voldoende versnellingen. 
De krachtige hydraulische schijfremmen zorgen ervoor dat je snel en gedoseerd weer tot stilstand komt.

Verlichting aan voor- en achterkant van de fiets wordt via de naafdynamo voorzien van stroom. Hierdoor geen gedoe meer met batterijen en altijd goed zichtbaar.

Sensa Cintura damesfiets

Sensa Cintura, ook als e-bike beschikbaar

De Sensa Cintura elektrische fiets mag niet ontbreken in deze collectie. De Sensa Cintura Power is voorzien van een krachtige Shimano Steps middenmotor en heeft dezelfde sportieve rij-eigenschappen als de gewone Sensa Cintura. 

Sensa Cintura review

De Sensa Cintura zit al een aantal jaar in de collectie van Sensa. Al veel klanten hebben deze prachtige fiets aangeschaft en zijn laaiend enthousiast. De combinatie van zithouding, afmontage en prijsstelling hebben al menigeen kunnen overtuigen. De reviews van de Sensa Cintura zijn dan ook erg positief.

Ook zo benieuwd hoe de Sensa Cintura zit, stuurt en rijdt? Kom dan vrijblijvend langs in het Experience Center in Alphen aan den Rijn of in de winkel in Leiden.

Alternatieven voor de Sensa Cintura

De Sensa Cintura is een vrij unieke fiets in zijn klasse. Mocht dit model toch niet helemaal zijn wat je zoekt, dan kan je misschien eens kijken bij de onderstaande collecties;

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.