Cortina Transportfietsen

Cortina transportfiets kopen?

Ben je op zoek naar een Cortina transportfiets? Dan bent je bij Fiets-Exclusief aan het juiste adres, want wij hebben verschillende transportfietsen voor heren en dames.

Wat kenmerkt een Cortina transportfiets?

De Cortina transportfiets is te herkennen aan zijn voordrager en eventuele achter drager waar veel spullen mee vervoerd worden. De transportfietsen hebben stevige ballonbanden waardoor u snel vooruit komt. Hierdoor heeft u ook meer evenwicht op de weg. Door de dubbele standaard staat de fiets stevig geparkeerd.

Waar wordt een transportfiets voor gebruikt?

Een transportfiets is ideaal voor dagelijks gebruik. Zo is het voor jongeren een fijn om mee naar school te fietsen of om gewoon even boodschappen mee te halen.
Nog handiger zijn de Cortina Elektrische Transportfietsen. Voorzien van een motor en accu ben je met de zware boodschappen zo weer thuis.

Verschillende soorten transportfietsen

Bij Cortina hebben we verschillende soorten transportfietsen voor zowel mannen als vrouwen. U kunt op de website aangeven hoeveel versnellingen u wilt en welk framehoogte het meest geschikt is. Er zijn verschillende waaruit u kunt kiezen zoals een handrem en terugtraprem, dubbele handrem en terugtraprem.

Het merk Cortina

Cortina is een merk dat ervoor zorgt dat de fietsen up - to- date zijn. Dit komt omdat de designers de nieuwste modetrends in de gaten houden en deze toepassen op de nieuwe collecties. Hierdoor zien de fietsen er hip en modern uit.

Bestel nu een Cortina transportfiets online

Een Cortina transportfiets is heel gemakkelijk te bestellen via onze website. De fietsen worden 6 dagen van maandag t/m zaterdag geleverd. Als de bestelling is voltooid wordt uw fiets rijklaar gemaakt waardoor u thuis gelijk gebruik kunt maken van uw fiets. Het is mogelijk om uw fiets op te halen bij onze winkel en bij het magazijn. De winkel is gevestigd in Leiden en het magazijn in Alphen aan den Rijn. Als u nog vragen hebt kunt u die stellen door te mailen naar info@fiets-exclusief.nl of bel naar 0172- 477 070.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.