Transportfiets Dames

Transportfiets dames kopen?

Transportfietsen in damesuitvoering zijn nog nooit zo populair geweest als het afgelopen jaar. Naar verwachting zijn de transportfietsen voor dames aankomend jaar ook heel populair. En dat is niet zonder reden! Deze handige krachtpatsers zorgen ervoor dat ons leven toch een stukje gemakkelijker gaat. Een transportfiets voor dames moet aan enkele voorwaarden voldoen. Een transportfiets moet allereerst voorzien zijn van een stevige voordrager. Het is het handig als de transportfiets veel draagkracht heeft waardoor je al je bagage gemakkelijk mee kunt nemen. Maar hij moet ook licht fietsen om deze bagage prettig te kunnen dragen. Kortom; aan een dames transportfiets worden veel eisen gesteld!

Dames transportfiets – boodschappen doen in stijl!

Dat de transportfiets voor dames anno nu praktisch is hebben we al gelezen. Maar het zeer zeker fijn om te weten dat deze stevige krachtpatser er ook leuk en trendy uitziet. Want zeg nu zelf; als we iets alledaags moeten uitvoeren zoals de boodschappen willen we dat wel in stijl doen! Het leuke aan de transportfiets voor dames is dat hij in allerlei uitvoeringen te verkrijgen is. Of je nu op zoek bent naar een hele stoere fiets zoals de Gazelle Heavy Duty, een vrouwelijke fiets zoals de Gazelle Miss Grace of een design fiets zoals de Cortina U4 – elke transportfiets bezit zijn eigen unieke uiterlijk.

Transportfietsen voor dames van Nederlandse topmerken!

Met een groot aanbod transportfietsen in het assortiment is de keuze zeer uitgebreid. Wij hebben transportfietsen van zowel Cortina als Gazelle in de collectie. Beide merken maken een transportfietsen van hoge kwaliteit. Deze dames transportfiets heeft een kenmerkend uiterlijk en zijn goed te herkennen in het straatbeeld.

Gazelle transportfietsen voor dames

De transportfietsen van Gazelle zijn zeer herkenbaar aan het robuuste frame met het typerende plaatje op de bovenste framebuis. De transportfietsen van Gazelle bestaan uit drie verschillende types:
- De Gazelle Heavy Duty NL
- De Gazelle Puur NL
- de Gazelle Miss Grace

Cortina transportfietsen voor dames

Cortina heeft een zeer ruime collectie transportfietsen voor dames. Cortina kenmerkt zich door de grappige en vaak kenmerkende details die zij aan de fiets meegeven. Of je nu op zoek bent naar een transportfiets voor school of een transportfiets voor het zware werk – Cortina heeft een groot assortiment!
Bekende transportfieten zijn:
- De Cortina U4
- De Cortina Common

Elektrische transportfietsen voor dames

Ook de elektrische damestransportfiets mag niet ontbreken in het assortiment. Met alle gemakken van een transportfiets én de hulp van een motor. Zo fiets je met al je boodschappen nog sneller van a naar b. 

Een krat voorop je dames transportfiets!

Ben je op zoek naar unieke details om je transportfiets dames nog meer eigen te maken? Het is mogelijk om een handige mand of krat voorop je transportfiets te zetten. Deze houdt je persoonlijke eigendommen gemakkelijk binnen boord. Een schooltas of sporttas blijft dan ook gemakkelijk zitten op je voordrager. En als het regent kun je de krat voorzien van een leuke afdekhoes!

transportfiets Dames

Ben je op zoek naar een fiets voor je dierbaarste transport?

Kijk dan bij onze moederfietsen en elektrische moederfietsen of damesfietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.