Transportfiets Heren

Transportfiets heren

Een krat bier, je sporttas of alles wat je nodig hebt voor school. Een heren transportfiets geeft je de optie om alles met je mee te nemen zonder dat jij persoonlijk hoeft te sjouwen. Dat geeft veel vrijheid om allerlei leuke activiteiten te ondernemen met de herentransportfiets zonder lastig gedoe. Transportfietsen zijn praktische herenfietsen juist vanwege de mogelijkheid om zoveel mogelijk mee te nemen. En dat alles zonder de fiets zwaarder in gebruik te maken. Win-win situatie!

Herentransportfiets; een feest om te gebruiken

Ben je op zoek naar een stadsfiets die anders is dan een “normale” stadsfiets dan kom je toch al snel uit op de transportfiets heren. De herentransportfietsen valt op vanwege de praktische uitstraling en hebben vaak ook nog onderscheidende kleuren waardoor je ze altijd kunt herkennen in het straatbeeld. Tel daarbij het soepele gebruiksgemak op en je snapt gelijk waarom de herentransportfiets in korte tijd zo enorm populair geworden is.

Gazelle en Cortina transportfietsen heren

Fiets-Exclusief biedt een grote hoeveelheid voordelige transportfietsen voor heren. Deze transportfiets worden geheel rijklaar geleverd aan ons vanuit Cortina en Gazelle. Wij kunnen deze transportfietsen voor een scherpe prijs aanbieden vanwege een slimme inkoopstrategie. A-merk transportfiets heren tegen aanbiedingsprijzen!

Gazelle transportfietsen voor heren

Binnen de Gazelle heren transportfietsen hebben we fietsen die al bekend zijn in het Nederlandse straatbeeld in de vorm van de Gazelle Duty en Heavy Duty transportfietsencollectie maar ook herentransportfietsen die nieuw zijn dit seizoen zoals de Gazelle PuurNL.

Cortina transportfietsen voor mannen

Cortina transportfietsen hebben een leuk en kenmerkend karakter. Zo is de bekendste Cortina U4 Transportfiets voorzien van een dubbele bovenbuis.
De Cortina Common heeft een smal voorrek, maar groot genoeg om toch je boodschappen of sporttas op te plaatsen.

transportfiets heren

Ben je op zoek naar een fiets waarmee je samen met je kind op pad kan?

Kijk dan bij onze papafietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.