Bezorgen

Bezorgen van je nieuwe fiets

Een fiets afleveren is iets anders dan een pakketje bezorgen. Daarom bezorgt Fiets-Exclusief de fietsen zelf in de regio. Zo weet je zeker dat je fiets spik en span afgeleverd wordt, het zadel op de perfecte maat afgesteld staat en je alles te weten komt over de werking van je nieuwe elektrische fiets.
Uiterlijk 1 werkdag voor levering ontvang je een bericht met het tijdvak waarin we verwachten de fiets te bezorgen.

Fietsbezorging buiten de regio

Ook buiten de regio is het mogelijk je nieuwe fiets geheel rijklaar geleverd te krijgen. Hiervoor maakt Fiets-Exclusief gebruik van een koeriersbedrijf welke gespecialiseerd is voor het afleveren van fietsen. De koerier haalt uw fiets uit de doos, plaatst het stuur recht en monteert de pedalen. Zo fiets je meteen weg op je nieuwe fiets! De enige handeling die je thuis zelf uitvoert is het zadel op de juiste hoogte stellen.
Uiterlijk 1 werkdag voor levering ontvang je een bericht met het tijdvak waarin de koerier verwacht je fiets te bezorgen.

Bezorgen buiten Nederland

Helaas bezorgt Fiets-Exclusief niet buiten Nederland.

Wat te doen bij schade tijdens afleveren?

Indien je nieuwe fiets onverhoopt met mankementen is bezorgd/afgeleverd dient dit binnen 24u na afleveren kenbaar gemaakt te worden per e-mail. Graag hierbij een duidelijke foto en overzichtsfoto van het mankement meesturen. Fiets-Exclusief neemt uw bericht in behandeling en zal zorgen voor een passende oplossing.


Je bestelde fiets liever ophalen?

Natuurlijk is het ook mogelijk om je bestelde fiets zelf op te komen halen. Tijdens het ophalen stellen we alles perfect op maat af en monteren we de bestelde accessoires op de fiets.

Fiets bezorgen Fiets-Exclusief
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.