De Gazelle Vento – here to stay!

De Gazelle Vento kwam vorig jaar nieuw in het assortiment binnen en was vanaf meet af aan een populaire fiets. Dat komt onder andere door zijn sportieve verschijning! En als we iets geleerd hebben is het wel dat sportieve fietsen momenteel erg in trek zijn! 
Maar – er is meer in het verschiet. Wat? Dat lees je natuurlijk als eerste bij ons!

Licht, leuk en sportief, de Gazelle Vento op z'n best

De Gazelle Vento heeft twee type modellen waarbij het grootste verschil in het uiterlijk bij de damesfiets te zien is. De Gazelle Vento S27 en de Gazelle Vento T24 hebben een hoge instap. De Gazelle Vento T27 en de Gazelle Vento T27+ hebben een lage instap. De laatste twee modellen zijn ook iets meer gebouwd op comfort zodat lange afstanden moeiteloos kunnen worden weggefietst.

Van alle markten thuis

Wat zo leuk is aan de Gazelle Vento, ongeacht welk model je kiest, is dat hij van alle markten thuis is. Je weet dat deze fiets wendbaar genoeg is om snel door de stad heen te fietsen maar ook geschikt is voor de dagelijkse rit naar je werk of een lange fietstocht door de bossen. Hij is multi-inzetbaar zoals Gazelle dat zelf mooi beschrijft. Een allround fiets voor de echte sportieve fietser.

Hints naar de Gazelle Vento 2018

We hebben uit zeer betrouwbare bron al ontvangen dat de Gazelle Vento ook aankomend seizoen, seizoen 2018, in productie zal worden genomen. Er is zelfs sprake van een Gazelle Vento E-Bike! En dat lijkt ons geen verkeerde beslissing. Deze fiets is namelijk ideaal voor iedereen die van toeren geniet en op zoek is naar een kwalitatief goede fiets. Gazelle heeft met deze fiets het succes van de Chamonix en de Gazelle Cityzen afgekeken: een goede fiets met een sportief uiterlijk waarbij de juiste onderdelen gekozen zijn.

Zodra we meer weten over het nieuwe seizoen fietsen zullen we je natuurlijk direct meer vertellen. Het is dan ook raadzaam om onze blog goed in de gaten te houden. Je weet natuurlijk dat wij nieuwtjes altijd graag met jullie delen!