Cortina E-U4

Cortina E-U4 elektrische transportfiets

De elektrische Cortina E-U4 transport is een trendy transportfiets voorzien van een sterke motor in het voorwiel. Deze e-bike vindt zijn oorsprong in de omafiets. Hierdoor is de houding lekker rechtop en comfortabel. De bediening van de ondersteuning gaat via een fraai display links op het stuur, zodat je niet met je handen los hoeft te fietsen om de ondersteuning harder of zachter te zetten.

Elektrische transportfiets voor dagelijks gebruik

Bij het ontwerp van deze Cortina E-bike is goed gelet op de eisen die horen bij een elektrische transportfiets. Zo heeft de fiets een sterke voordrager waar je een leuke krat of fietsmand op kunt plaatsen. Dankzij het stuurslot klapt je stuur niet om wanneer je je Elektrische Cortina U4 fiets op de handige dubbele standaard plaatst. Zo staat je fiets op iedere ondergrond stevig en stabiel.

Cortina E-U4 accu
Cortina E-U4 Herenfiets
Cortina E-U4 Transport
Cortina E-U4 Blauw

Krachtige voorwielmotor met accukeuze, bepaal zelf je bereik

De Cortina E-U4 wordt aangedreven door een krachtige voorwielmotor. Deze sterke motor zorgt ervoor dat je gemakkelijk door het verkeer rijdt en zonder moeite aankomt op je bestemming. De motor wordt aangedreven door een fietsaccu in de bagagedrager. Deze zit mooi verwerkt in een aluminium bak (meegespoten in de kleur van jouw fiets) en is uitneembaar. Bij de aanschaf van je Cortina E-U4 heb je de keuze uit 3 soorten fietsaccu's.
Standaard wordt de E-U4 geleverd met een 300 Watt sterke accu. Tegen meerprijs kan je kiezen voor 400 Watt en zelfs 500 Watt.

Een veelgevraagde vraag is hoeveel kilometer je nu kunt rijden met een bepaalde accu. Dit is afhankelijk va veel factoren, zoals temperatuur (bij kou werken accu's minder goed dan bij warm weer), leeftijd van de accu, gewicht van de berijder, bandenspanning, etc.

Cortina E-U4 actieradius
Cortina E-U4 voorwielmotor

Ook aan het opladen is gedacht

Wanneer je je fiets veel gebruikt wil je natuurlijk niet uren hoeven wachten om je fietsaccu weer op te laden. Daarom kan je bij alle Cortina E-U4 fietsen een snellader bestellen. Voor een geringe meerprijs kan je hiermee je accu in bijna de helft van de tijd weer opladen en genieten van je fiets.

15 ondersteuningsstanden op de Cortina E-U4

Je leest het goed, maarliefst 15 standen van ondersteuning kan je kiezen op deze elektrische transportfiets. Van minimaal tot lekker veel hulp, je kiest het zelf via het eenvoudig te bedienen display. Het display zit gemonteerd bij het linker handvat en is duidelijk afleesbaar, ook in het donker dankzij de verlichting. De koplamp en het achterlicht op de Cortina E-U4 werken via de accu en bedien je ook zeer gemakkelijk via dit display.

Hulp nodig bij het kiezen van jouw Cortina E-U4 Transport?

Wil je weten hoe deze trendy E-Bikes er in het echt uitzien, hoe ze fietsen en met welke accessoires je deze fiets helemaal eigen kunt maken? Kom dan langs in de winkel in Leiden of het Experience center in Alphen aan den Rijn. Hier kan je de E-U4 in het echt zien en proberen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.