Cortina E-U4

De trendy transportfiets: Cortina E-U4

De Cortina E-U4 is een trendy elektrische transportfiets, voorzien van een sterke middenmotor of motor in het voorwiel. De fiets vindt zijn oorsprong in de omafiets. Hierdoor is de houding lekker rechtop en comfortabel. De bediening van de ondersteuning gaat via een fraai display op het stuur, waardoor je deze eenvoudig kunt bedienen.

Cortina E-U4 transport voor dagelijks gebruik

Bij het ontwerp van deze Cortina fiets is goed gelet op de eisen die horen bij een transportfiets. Zo heeft de fiets een sterke voordrager waar je een leuke krat of fietsmand op kunt plaatsen. Dankzij het stuurslot klapt je stuur niet om wanneer je de Cortina E-U4 Transport op de handige dubbele standaard plaatst. Zo staat je fiets op iedere ondergrond stevig en stabiel.

Cortina E-U4
Cortina E-U4 Transport Herenfiets
Cortina E-U4 Transport
Cortina E-U4 Blauw

Cortina E-U4 met Bosch middenmotor of voorwielmotor

De Cortina E U4 wordt aangedreven door een krachtige voorwielmotor of Bosch middenmotor. Deze sterke motor zorgt ervoor dat je gemakkelijk door het verkeer rijdt en zonder moeite aankomt op je bestemming. De motor wordt van stroom voorzien door een fietsaccu in de bagagedrager.
Deze zit mooi verwerkt en is uitneembaar.

Bij de aanschaf van je Cortina E-U4 heb je de keuze uit verschillende soorten fietsaccu's.
Standaard wordt de Cortina Transportfiets elektrisch geleverd met een 300 Watt sterke accu. Tegen meerprijs kan je kiezen voor 400 Watt en zelfs 500 Watt.

Ook aan het opladen is gedacht

Wanneer je je fiets veel gebruikt wil je natuurlijk niet uren hoeven wachten om je fietsaccu weer op te laden. Daarom kan je bij alle Cortina E-U4 fietsen een snellader bestellen. Voor een geringe meerprijs kan je hiermee je accu in bijna de helft van de tijd weer opladen en genieten van je fiets.

Veel ondersteuningsstanden op de Cortina transportfiets

Alle elektrische transportfietsen van Cortina hebben een eenvoudige bediening van de ondersteuning. Van minimaal tot lekker veel hulp, je kiest het zelf via het eenvoudig te bedienen display.
Het display zit goed zichtbaar gemonteerd bij het linker handvat en is duidelijk afleesbaar, ook in het donker dankzij de verlichting. De koplamp en het achterlicht op de Cortina E-U4 werken via de accu en bedien je ook zeer gemakkelijk via dit display.

Cortina E-U4 Transport Family

Een bijzonder model in deze collectie is de Cortina E-U4 Transport Family. Dit model combineert een elektrische moederfiets samen met een elektrische transportfiets.
Deze fiets heeft net wat meer ruimte om op en af te stappen. Ook is de voordrager iets meer naar voren geplaatst en smaller zodat een kinderzitje eenvoudig te plaatsen is.
Daarnaast is het frame extra stevig zodat er meergewicht op kan. het maximale draaggewicht is maarliefst 170kg.

Cortina E-U4 Transport Family

Hulp nodig bij het kiezen van jouw Cortina E-U4 Transport?

Wil je weten hoe deze trendy E-Bikes er in het echt uitzien, hoe ze fietsen en met welke accessoires je deze fiets helemaal eigen kunt maken? Kom dan langs in de winkel in Leiden of het Experience center in Alphen aan den Rijn. Hier kan je de E-U4 in het echt zien en proberen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.