Elektrische Cortina mamafietsen

Elektrische Cortina mamafietsen

De Elektrische Cortina moederfiets

Een van de elektrische mama fiets / elektrische moeder fiets is die van het merk Cortina.
De Cortina elektrische moederfiets wordt tegenwoordig ook wel de elektrische Cortina Family genoemd. Deze fiets is destijds geïntroduceerd als ideale middel om je leven als mama net wat eenvoudiger te maken.
Dit gedachtegoed, dat verbonden is aan de naam ‘’Cortina elektrische moederfiets’’, wil het merk eigenlijk zo snel als mogelijk vanaf. “Dat past niet meer in de huidige tijd waar vaders ook de fiets pakken om hun kind weg te brengen naar school”, aldus Cortina.

De elektrische Cortina mamafiets en haar hippe trendy kleuren

De Cortina elektrische fiets is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor er voor elke ouder een passende optie is. De specifieke kleuren waarin de Cortina moederfiets elektrisch beschikbaar is, kunnen variëren afhankelijk van het model.
Cortina staat erom bekend trendy en eigentijdse kleuren te gebruiken die aansluiten bij de huidige fietsmode.

Elektrische Cortina moederfiets met kinderzitje

Welke soorten zijn er?

Er zijn twee soorten  elektrische Cortina mamafietsen: de Cortina E-U4 Family en de Cortina E-Common Family. Beiden hebben goede voordelen met een unieke uitstraling;

De Cortina E-U4 Family

De Cortina E-U4 Transport Family is voorzien van een sterke brede voordrager en ruime instap tussen zadel en stuur. De voordrager is verder naar voren geplaatst zodat je eenvoudig een kinderzitje kunt plaatsen en een leuke fietsmand kunt gebruiken.

De Cortina E-U4 Family is leverbaar als;

De Cortina E-Common Family

De Cortina E-Common Family elektrische moederfiets heeft een smalle voordrager, waardoor je ook op deze fiets eenvoudig een kinderzitje plaatst. De smalle voordrage ris te voozien van een fietsmand of fietskrat, zodat je naast je kind(eren) ook de boodschappen mee kunt nemen.

De Cortina E-Common elektrische moederfiets is leverbaar in de onderstaande variaties;

  • Cortina E-Common Family Bosch
  • Cortina E-Common Family Bafang

In ons assortiment tref je naast de elektrische Cortina mamafiets ook andere elektrische moederfietsen aan.

Bekijk hier alle andere Cortina E-Bikes.

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.