Elektrische fiets middenmotor

Producten 1-24 van 130

 1. Gazelle Paris C7 HMB Dames
  Gazelle Paris C7 HMB Dames
  € 2.299,00 € 1.999,00
  Bekijken
 2. Cortina E-Nite MM N7 2024
  Cortina E-Nite MM N7 2024
  € 2.549,00 € 2.149,00
  Bekijken
 3. Gazelle Makki Load Connect
  Gazelle Makki Load Connect
  € 5.199,00 € 4.799,00
  Bekijken
 4. Gazelle Medeo T9 HMB Dames
  Gazelle Medeo T9 HMB Dames
  € 2.699,00 € 2.199,00
  Bekijken
 5. Gazelle Makki Load
  Gazelle Makki Load
  € 4.999,00 € 4.499,00
  Bekijken

Producten 1-24 van 130

Elektrische fiets met middenmotor 

In het afgelopen jaar is de E-Bike met middenmotor bij Fiets-Exclusief.nl de meest populaire e-bike geworden. Door de perfecte gewichtsverdeling, de grote gebruiksvriendelijkheid en de ruime keuze in fietsen is dat heel begrijpelijk. Met een e-bike middenmotor heb je een heel natuurlijk ondersteuningsgevoel en voel je je veilig doordat de fiets goed gebalanceerd is met de middenmotor bij de trapas. Ben jij op zoek naar een elektrische fiets aanbieding? Bij Fiets-Exclusief.nl hebben we meerdere elektrische modellen standaard in de aanbieding.

E-bikes met Bosch middenmotor 

De meest gebruikte middenmotor is de Bosch middenmotor. Doordat Bosch meerdere types middenmotor produceert zijn de elektrische fietsen met middenmotor van Bosch in veel types verkrijgbaar. Of je nu ontspannen stadsritjes wilt fietsen of zeer sportief in heuvelachtig terrein wilt fietsen - Bosch maakt voor elk type fietsrit een middenmotor voor de elektrische fiets. Daarnaast zijn er diverse Bosch fietsaccu's aan te schaffen die passen bij jouw Bosch elektrische fiets met middenmotor evenals acculaders. Zo weet je dat je nooit zonder ondersteuning komt te zitten. 

Bosch Elektrische fiets met middenmotor

Shimano Steps elektrische fiets met middenmotor

Shimano Steps is een van de nieuwste aanwinsten bij de elektrische fietsen met middenmotor. We kennen Shimano van alle onderdelen zoals schakelsystemen, remmen en crancks. Nu heeft Shimano nog een stapje extra genomen door een e-bike systeem te ontwikelen met krachtige middenmotoren, goede accu's en makkelijk bediemnbare displays.

Fietsen met een Middenmotor van Shimano Steps fietsen heerlijk dankzij de comfortabele ondersteuning. Ben je zelf benieuwd naar een elektrische fiets met een middenmotor van Shimano Steps? Je bent elke doordeweekse dag welkom om te komen proefrijden in ons experience center!

Shimano Steps e-bike middenmotor

Shimano Steps

Bafang elektrische fiets met middenmotor

Cortina heeft naar de grote vraag naar een elektrische transportfiets met middenmotor voldaan door naast de Shimano Steps elektrische fietsen met middenmotor ook gebruik te maken van Bafang elektrische fietsen met middenmotor. De middenmotor van Bafang heeft een hele hoge motorkracht van 80Nm waardoor deze zeer goed geschikt is voor heuvelachtig gebied en lange afstanden!

Bafang e-bike middenmotor

Bafang middenmotor

E-bike middenmotor

Dankzij de middenmotor is het rijgedrag van de elektrische fiets erg verbeterd. Niet alleen de wegligging is stukken beter geworden door het lage zwaartepunt. Door het lage zwaartepunt en de locatie van de middenmotor ligt de fiets een stuk stabieler op de weg, hierdoor houdt u eenvoudiger balans. Ook de kracht die de motor levert en grote actieradius dragen bij aan het fietsgenot van elektrische fietsen met een middenmotor. Doordat de wegbalans van de elektrische fiets met middenmotor zo optimaal is voel je je zekerder tijdens het fietsen. 

Welke elektrische fietsen hebben een middenmotor?

Er zijn inmiddels zoveel verschillende merken elektrische fietsen en diverse middenmotoren op de markt dat wij het begrijpen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom heeft Fiets-Exclusief.nl een duidelijk overzicht van de verschillende e-bikes met middenmotor;

Op zoek naar een ander type elektrische fiets?

Is een elektrische fiets met middenmotor niet helemaal wat u zoekt? Of bent u er nog niet uit welke e-bike het beste bij u past. Op onze handige overzichtspagina tonen wij alle elektrische fietsen. Hier kunt u de eenvoudig filteren wat voor type elektrische fiets bij u past en op welke plaats u de fietsmotor het liefste heeft zitten.

Fietsaccu van uw e-bike met middenmotor

Heeft u na enkele jaren zoveel kilometers gefietst dat uw fietsaccu aan vervanging toe is? Dan is het zeer eenvoudig om deze te vervangen. Bij Fiets-Exclusief hebben wij een ruim assortiment fietsaccu's op voorraad verkrijgbaar, zo rijdt u binnenkort weer een enorm aantal kilometers op uw fiets.

Waar moet u op letten wanneer u uw fietsaccu gaat vervangen? Niet elke accu past op elke e-bike, dus zoek uit welke accu u nodig heeft. Op onze fietsaccu pagina leggen wij uit waar u nog meer op moet letten en welke eigenschappen een accu heeft. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.