Elektrische transportfietsen

Elektrische transportfiets, ideaal met trapondersteuning

De elektrische transportfiets is onverminderd hip! Deze stoere fietsen geven jou de mogelijkheid om heerlijk te fietsen met ondersteuning. Heb je je fiets zwaar beladen? Dan zorgt de trapondersteuning ervoor dat jij alsnog zorgeloos kunt fietsen. De elektrische transportfiets is leverbaar met verschillende type motoren en ondersteuning. Zo fiets jij met deze e-bike gemakkelijk én ver. 

E-Bike transport

De populariteit van de elektrische transportfiets is in de afgelopen jaren behoorlijk gestegen. Er komen steeds meer trendy en mooie modellen uit waar iedereen op wil rijden; zowel elektrische transportfiets dames als elektrische transportfiets voor heren. Een paar bekende elektrische transportfietsen zijn:

Elektrische transportfiets van Cortina
Picknick met de elektrische transportfiets

Wat typerend is voor een elektrische transportfiets is dat deze een voorrek heeft, waar optioneel eent bijpassende mand op kan. De de banden die onder de fiets zitten zijn breed en stevig wat het rij-comfort ten goede komt. Met de transportfiets kan je makkelijk rijden. De fiets rolt soepel en gaat gemakkelijk de bocht om. Door de dubbele standaard die op de fiets bevestigd is blijft de fiets altijd stabiel staan. Tevens draagt een stuurslot hier ook aan bij waardoor de het stuur niet draait en de fiets niet omvalt.

Bekende merken elektrische transportfietsen

Zowel Gazelle als Cortina hebben een groot assortiment elektrische transportfietsen. Stuk voor stuk zijn deze degelijke e-bikes voorzien van sterke motoren en beschikken ze over een degelijke bagagedrager. 

Onderhoud aan je elektrische transportfiets

Het is belangrijk om je elektrische transportfiets goed te onderhouden. Zo is het belangrijk om 1x per jaar de ketting of de remmen te smeren. Doordat de fiets is uitgerust met ballonnenbanden is het belangrijk om een aantal keer per jaar de druk van de banden goed te meten en te zorgen dat je niet met zachte banden rijdt, dit gaat namelijk ten koste van de actieradius.

De elektrische transportfiets - de ideale Lifestylefiets

Doordat de elektrische transportfiets in vele kleuren en varianten te koop is is dit de ultieme lifestylefiets. Deze fiets is trendy, handig en zorgt voor een goede ondersteuning tijdens het fietsen. Wat dacht je van heerlijk shoppen en met een volgeladen transportkrat terugfietsen? Of in de zomer een picknick mee op de fiets. Alles is mogelijk met deze multifunctionele elektrische fiets. Wat ga jij doen met je elektrische transportfiets?

Op stap met de elektrische transportfiets
De Gazelle Miss Grace elektrische transportfiets

Voor iedereen een geschikte transportfiets

Ben je toch op zoek naar een transportfiets, maar dan zonder trapondersteuning? Uiteraard zijn deze ook volop verkrijgbaar!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.