Elektrische transportfietsen van Gazelle

De handige Gazelle transportfiets elektrisch

De Gazelle elektrisch transportfiets is een veelzijdige fiets en staat bekend om haar praktische bruikbaarheid. Deze elektrische transportfiets is uitgevoerd met meerdere unieke eigenschappen die het uitermate geschikt maken voor een dagelijkse rit naar school, de sportvereniging, het werk en het vervoeren van allerlei spullen. Denk bij dit laatste aan bijvoorbeeld je boodschappen.

De stevigheid van de elektrische transportfiets Gazelle

Als we het over een sterke elektrische transportfiets hebben, dan hebben we het natuurlijk over de elektrische transportfiets Gazelle. Deze stevige fiets kan een stootje verdragen, extra gewicht dragen en gaat dus niet gemakkelijk kapot.
Het frame is gemaakt van aluminum en is dikker in vergelijking met andere type fietsen. Dit zorgt ervoor dat de transportfiets een stoere uitstraling heeft en stevig aanvoelt.
Daarnaast beschikt de elektrische transportfiets Gazelle over brede banden. Het voordeel hiervan is dat brede banden de trillingen en stoten van de weg opvangen. Bovendien zorgen de brede banden voor een optimale wegligging, wat het fietsen comfortabel maakt.

Gazelle e-bike transportfiets met voor- en achterdrager

De handige voor- en achterdrager zijn twee hele belangrijke onderdelen van de Gazelle transportfiets elektrisch. De voor- en achterdrager maken het mogelijk om je spullen op een vrij eenvoudige manier te vervoeren.
De voordrager van deze elektrische transportfiets kan een maximaal gewicht van 15kg dragen. Op de voordrager kun je een rieten mand of kunststof krat laten bevestigen. Ideaal om je laptoptas, schooltas, sporttas of boodschappentas in te vervoeren.
Waar vroeger veelal werd gekozen voor de rieten mand, zie je tegenwoordig dat er steeds vaker voor de fietskrat wordt gekozen. De fietskratten zijn ruim, licht van gewicht en worden gemaakt van stevig kunststof materiaal.

De bagagedrager van een elektrische transportfiets Gazelle is erg stevig en kan tot maximaal 25kg dragen. Hierdoor is de achterdrager geschikt om een kinderzitje op te plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om op de achterdrager een fietstas te laten monteren om zo je extra spullen mee te kunnen nemen.
Met deze elektrische transportfiets kun je dus niet alleen gemakkelijk je zware boodschappen vervoeren, maar ook samen met je kind boodschappen gaan doen.

Elektrische Gazelle transportfiets met stevige voordrager

De Gazelle elektrische transportfiets met motor en versnellingssysteem

De elektrische transportfiets Gazelle is voorzien van een krachtige middenmotor van Bosch. Voor elektrische fietsen is deze middenmotor één van de meest gebruikte en sterke motoren. Doordat de middenmotor relatief laag zit op de fiets, voelt het fietsen erg natuurlijk aan. Zo is de wegligging en de wendbaarheid van de fiets comfortabel.

Daarnaast beschikt de Gazelle transportfiets elektrisch over een Shimano Nexus versnellingssysteem. Deze versnellingen zitten ingebouwd in de naaf van het achterwiel.
De middenmotor van Bosch in combinatie met de 7 versnellingen zorgen ervoor dat je uitdagingen op je fietsroute moeiteloos aankunt. Zoals de brug op, oneven fietspaden, regen of tegenwind.

De Gazelle elektrische transportfiets is ook verkrijgbaar met een voorwielmotor van Bafang. Zoals de naam aangeeft, vind je deze motor terug in de as van het voorwiel. De Gazelle Puur NL is de enige elektrische transportfiets van Gazelle met een voorwielmotor. De voorwielmotor is een goedkoper alternatief voor de middenmotor en is minder krachtig. Hierdoor is de Gazelle Puur NL minder geschikt voor heuvel- en bergachtig terrein.

De Gazelle transportfiets e-bike parkeren

Een Gazelle elektrisch transportfiets wordt altijd uitgerust met een stevige tweepootstandaard en stuurslot. Samen zorgen ze voor meer stabiliteit en controle bij het parkeren van deze fiets. Dit betekent dat de fiets stevig en rechtop blijft staan op het moment dat je kind achterop in het kinderzitje zit of wanneer de krat vol zit met boodschappen. Dankzij deze twee goede toevoegingen aan de elektrische transportfiets Gazelle hoef je in ieder geval geen zorgen te maken over dat de fiets omvalt.

Welke soorten elektrische transportfietsen van Gazelle zijn er?

Er zijn drie verschillende soorten Gazelle elektrische transportfietsen;

De Gazelle Miss Grace is een elektrische transportfiets, maar fungeert ook prima als elektrische moederfiets.
Alle drie zijn volkomen uniek, maar hebben één ding gemeen: ze zijn bedoeld om gemakkelijk en eenvoudig diverse spullen mee te vervoeren.
Natuurlijk zijn er ook naast de elektrische transportfietsen nog andere mooie Gazelle e-bikes te koop;

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.