Gazelle Miss Grace

Gazelle Miss Grace kopen?

De Gazelle Miss Grace is een populaire transportfiets van Gazelle. Deze degelijke en robuuste transportfiets is bijna niet meer uit ons straatbeeld weg te denken! De stoere uitstraling samen met de praktische uitvoering maken deze fiets tot een onmisbare toevoeging aan uw dagelijkse leven. Of u nu op zoek bent naar een transportfiets voor dagelijkse lange - of korte afstanden. De Gazelle Miss Grace staat voor u klaar!
Het leuke aan de Gazelle Miss Grace is natuurlijk de vrouwelijke maar toch stoere uitstraling. Deze fiets kan tegen een stootje, maar is ook een prachtige lifestyle fiets!

Gazelle Miss Grace transportfiets

De Miss Grace Gazelle damesfiets is uitgevoerd met brede banden. Deze banden hebben - mits goed opgepompt - een klein loopvlak waardoor u deze transportfiets gemakkelijk gebruikt. U kunt de fiets dankzij het comfortabele brede stuur gemakkelijk gebruiken. Het brede, verende zadel zorgt ervoor dat u altijd comfortabel fietst. Ook met een krat voorop of een sporttas is deze zonder problemen te hanteren. De fiets is voorzien van een stevige tweepootstandaard en een stuurslot. Deze combinatie zorgt ervoor dat u de fiets gemakkelijk kunt parkeren zonder dat deze drijgt om te vallen. Zo kunt u ook even stilstaan zonder problemen.

Gebruiksvriendelijk Gazelle Miss Grace

Deze stoere transportfiets is zeer gebruiksvriendelijk! De veilige verlichting is gemakkelijk aan - en uit te zetten. Het voorlicht werkt via de naafdynamo waardoor u niet onnodig zwaar hoeft te trappen. Het achterlicht werkt via  batterijen. Zo kunt u altijd veilig op pad. De fiets is ook gemakkelijk te voorzien van accessoires. Een handige mand, insteekketting of achterdrager is zo geplaatst!
En weet je wat ook fantastisch is? Deze fiets kun je helemaal naar je eigen smaak aanpassen met een leuke fietskrat of fietsmand.

Uitvoeringen van Gazelle Miss Grace

De Gazelle Miss Grace fiets is verkrijgbaar in veel leuke kleuren. Zo is er zwart, zwart mat, premium white, arctic blue, sparkling pink - en de nieuwkomers : Blossom en Jeans Blue!

De Gazelle Miss Grace transportfiets kent 2 uitvoeringen. De 'gewone' editie en de Gazelle Miss Grace met trapondersteuning.

Gazelle Miss Grace
Gazelle Miss Grace detail
Kettingkast Gazelle Miss Grace
frame Gazelle Miss Grace

Alledrie de uitvoeringen zijn voorzien van Shimano Nexus versnellingen. Deze kwalitatief goede versnellingen zorgen ervoor dat u gemakkelijk naar uw bestemming kunt komen. Deze fiets is echt van alle markten thuis! Wilt u meer weten over de Gazelle Miss Grace? Lees dan de blog over de Miss Grace.

Elektrische Gazelle Miss Grace

De Gazelle Miss Grace elektrische fiets is voorzien van een krachtige Bosch middenmotor. Deze handige motor zorgt voor een kwalitatief goede ondersteuning. Omdat deze motor in het midden is geplaatst heb je een goede gewichtsverdeling. De Bosch motor is lekke rkrachtig, handig in gebruik en onderhoudsvrij. De actieradius bepaal je zelf door middel van een accukeuze. Zo bepaal je zelf hoe ver je komt en wat je uit wilt geven aan je nieuwe e-bike.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.